Att ha tråkigt

Igår var jag ensam hemma för första gången sedan vi flyttade in för typ tre veckor sedan. Jag har nämligen alltid sovit hos Henrik, med Henrik, med Siri eller någon annanstans. Jag har i alla fall alltid haft folk runt omkring mig. Jag som alltid hatat (okej, inte hatat, men ogillat starkt) att alltid ha folk runt mig har liksom vant mig vid att alltid ha någon vid min sida. Igår skulle Siri sova hos hennes pojkvän och så tänkte jag att jag ÄNTLIGEN skulle var ensam (lol). Så jag smsade Henrik och sa att jag skulle vara ensam ikväll och att han inte fick komma hem till oss, även om jag var ensam. Jag såg framför mig en tyst, enkel, ensam kväll med tv, te, mango och hårinpackning.

Klockan 19.30 hade jag gjort allting och så började jag få tråkigt. Jag kom inte på någonting att göra, innan jag kom på att jag måste öva upp att uppskatta den där ensamhetstiden igen. Det har ju varit det bästa jag har vetat! Jag ska hålla hårt i den.

Hur som helst gav det mig idén till det här blogginlägget! Här kommer alltså två listor (från Pinterest ofc) på saker att göra när man har tråkigt.

What to do when bored

List I made... stuff to do when you're bored besides internet, TV, and video games.

Varse!! Unn er lite ensamtid, utan att ha tråkigt nu. PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..