Överlevarguiden #30

Vi har gjort många misstag när det kommer till vårt jobb med Pillerpodden. Vi har blivit trampade på, tagit för lite i lön, gått på möten som inte givit något och berättat saker till folk som egentligen inte har någonting med saken att göra. Men det största misstaget vi har gjort är faktiskt att vi inte valde att outsourca tidigare. Eller, att vi inte förstod vikten av att att outsourca tidigare, rättare sagt. Jag önskar att vi redan vid starten hade satt oss ner och bestämt vad vi skulle göra själva och vad vi faktiskt skulle kunna lägga på någon annan. Det hade sparat oss så mycket tid, pengar och fram allt, energi.

Med Linnea har vi fått SÅ mycket mer gjort, sparat SÅ mycket energi, men även pengar i längden!

Veckans överlevaguide handlar alltså om just det, att outsourca det i ditt liv som bara tar energi, kraft, tid och pengar. Och det handlar inte bara om att anlita städhjälp, matlagningsassistent eller en nanny. Att outsourca behöver absolut inte kosta pengar!

Vi måste bli bättre på att delegera uppgifter som vi inte vill/kan/orkar göra till andra. Den här veckan uppmanar vi er (och oss själva) till att börja ge ansvar och flytta ut saker till andra. Börja med att låta någon annan koka ett ägg till dig på vägen hem, eller varför inte en kopp kaffe? HUR härligt att komma hem till det?

PUSS

/E

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..