VÅREN är här… ish

Är det bara jag som har liiite vårkänsla i kroppen? Eller, vårkänsla och vårkänsla kanske var att ta i, men det pirrar i alla fall lite i magen när jag tänker på att det kommer att bli vår snart. Kollar jag ut genom fönstret är det snöstorm at the moment, MEN jag är optimistisk.

Mest pirrig när det kommer till vårtänket blir jag pga alla FANtastiska outfits jag kommer att klä mig i. Jäkelen vad härligt med en halvlång kjol vajandes runt vaderna och ett para nya sneakers på fötterna. MMmmMMMMMmmmmmmmMmmMmMMm ryser av välbehag.

Här kommer lite inspo, och jag skulle vilja säga ett facit för hur ni kommer att finna mig runtspringandes på gatorna i vår!

https://hvi.sk/r/8QXU

cargo comeback. #thenewandthenow #outfits #style

$50 - $100 Cute Cream Red And Blue Striped High Waisted Slit Maxi Skirt And Plain White Casual Tee With Gold Minimalist Simple Chain Necklaces Jewellery Accessory Spring Summer Fashion Trends Tumblr

Just casually looking gorgeous (and you can, too)

Grey knit dress + white sneakers

PUSS

/E

LOADING..