Dårhusets husregler:

I veckans podd har vi på varsitt håll skrivit ner 5 husregler som måste följas nu när vi ska dela allt och alla. Här kommer punkterna!

 1. SMULOR. Små smulor på köksbänkar får EJ infinna sig. Det stressar min hjärna och jag kan därför inte fokusera på jobb eller liknande. Hehe.
 2. Smörkniven i kylskåpet äcklar tydligen Siri? Jag är även dålig på förslutningar. Aromerna får INTE försvinna ut. Men jag köper det och ska bättra mig.
 3. Pengar löser sig. MEN vi ska ändå kirra en hushållskassa á la 90-tal.
 4. Alltid bubbel i kylen!!! Vi ska vara redo att fira 24/7. Kan vara en av de viktigaste punkterna för vårt välbefinnande tbh.
 5. Mat ska alltid finnas hemma. Oavsett vad du är sugen på, ska basingredienserna finnas. Ingen tripp till affären ska behövas göras i panik.
 6. SIRIS SHAMPOO FÅR INTE LÅNAS UT. för i helvete. Köper det också. Och det kom jag på att jag köper när jag märkte att Siri använt mig dyra LCC-cleanser med syror i på fyllan :))
 7. Siri grovstädar och Emma plockar undan under dagen.
 8. Ingen annan pojkvän än Siris i hennes egen säng. Håller med om det.
 9. DUSCHslangen hänger man upp. Gör det bara, Siri.
 10. ”VÄLKOMMEN HEM!!” ska skrikas när man kommer innanför dörren. Trevligt ju!

Jag tycker ändå att vi har hållit oss till ganska rimliga saker? För mig ÄR det verkligen viktigare att smulorna är borta, än att det är ekonomisk balans, och det känns skönt att vi kom fram till väldigt konkreta saker. Inget ”vi ska hålla ihop genom allt”-flum. Jag gillar struktur, ok??

Nu gäller det bara att skriva ner dessa ovanstående punkter och smälla upp dem på kylskåpet eller liknande, så att det inte finns en enda orsak till felsteg. Skoja, självklart får man göra misstag, vi är ju alla människor eller hur? För övrigt är det en väldigt bra podd och vi pratar om många fler saker än husregler. Vi snackar bland annat om svartsjuka och grejer Siri gjorde på fyllan förra torsdagen. Det är alltså värt att ta upp podcastappen och lyssna! Gör det!

Här är vi innan Uppsala Idrottsgala, och fyllan slog in! Väldigt Isabella Löwenrip-esc tycker jag.

PUSS

/E

 

 1. Bor också tillsammans med min bäste vän <3 Kan tipsa om appen Splitwise för er hushållskassa. Där kan ni lägga in det ni handlar för så räknar den ut hur mycket ni är skyldiga varandra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..