Överlevarguiden #35

Musik. Musik betyder så otroligt mycket för så otroligt många, inklusive mig själv. Vissa låtar får mig att må bättre när jag är nere, och vissa får mig att bli ledsen, även om jag under dagen varit glad. Ni fattar vad jag snackar.

Ofta kommer jag p mig sitta och lyssna på samma gamla låtar, hur trött jag än är på dem, bara av ren lathet. Mitt enkla, men ack så effektiva överlevartips är därför att helt enkelt göra en meny spellista med fräsch, kul, bra, eller trött, ledsen och lugn musik. Till det du:et som passar dig bäst just nu! Se det som en liten nystart i vardagen. Här får ni min nya, som ger mig pepp och lugn i en härlig balans. Passa på att sno låtar!!

Glöm aldrig att det BLIR bättre. PUSS

/E

P.s Siri håller med och skriver under på allt!!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..