Ur podd #39

Åh, idag släpps näst-näst-sista avsnittet av lilla poddelipoddis. Vi spelade in det på vårt hotellrum i Karlskrona, med bubbelglas bredvid oss, i true pillerpodds-anda.

Som ni hör om ni lyssnar på avsnittet pratar vi, någonstans i mitten, om vårt möte med Rebecca och Fiona på ett event förra veckan. Vi hade i uppdrag att intervjua dem om #metoo och feminism, men det blev snarare pannkaka och allt annat än ”systerskap”. Jag tycker att vi pratar om det väldigt bra i podden. Både på ett nyanserat och rättvist sätt.

Förutom det, pratar vi (Siri pratar) med mormis och frågar vad hon har tyckt om hela Pillerpodden. Hennes livsvisdomar vill man ju trycka upp på en tapet. ”Man får ju nya och andra uppdrag i livet”, och jag kan inte annat än att hålla med. Så sant som det är sagt. Vi snackar också om lite tillbakablickar och om att vår podd alltid har varit på riktigt. Vi har aldrig mörkat någonting. Lyssna vettvi! Podden finns där poddar finns.

PUSS!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..