Emma Wagenius

gånger tre

emma x3

Hej på er. Börjar jobba så sent som vid fyra idag, så ska försöka hinna med att knäppa lite kort till blöggn min innan dess. Och vet ni vad, när jag jobbat klart så tar jag helg? Fytusan vad gööööööött.

Kommentera
Föregående artikel vem är hon ens?

vem är hon ens?

Hon är den som aldrig kan hålla tyst när musik och sång spelas, varför hålla tyst när man kan sjunga med i ljuvliga melodier?

Hon är den som ger slängpussar åt skylten ”härjedalens kommun” och pekar finger när hon passerar ”bergs kommun”.

Hon är den som inte kan gå hemifrån innan sängen är bäddad.

Hon är den som inte kan acceptera dumheter som beroendeframkallande ting, att snus och cigg är tillåtet är för henne ett stort mysterium. Förlåt till Jonny, förlåt till Mormor, förlåt till pappa och alla er andra men jag tycker ni är pretty stupid.

Hon är den som tar ett minst danssteg varje dag.

Hon är den som alltid lyckas få världens skrattanfall de gånger hon är själv, som tillexempel när hon traskar genom staden eller har en kund i kassan. Kan bli riktigt pinsamt och jobbigt ibland.

Hon är den som alltid håller ordning och reda, inte ett dammkorn får stå i fru wagenius väg inte.

Hon är den som alltid planerar, men ändå är så otroligt spontan.

Hon är den som skriker på killar på krogen som tror att dom har all rätt i världen till att ta tag i ens höfter och börja dansa, hur tusan vågar dom ens undrar hon?

Hon är den som skulle kunna resa utomlands till sol och värme varannan vecka.

. . .  Det var lite om hon, hon den där Emma Wagenius  . . .

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln gånger tre
Föregående artikel tattoos

tattoos

Fick en kommentar där personen i fråga ville att jag skulle visa upp mina tatueringar, absolut tänkte jag då och här har ni då mina tre.

One. Gjorde den i trean på gymnasiet, en första tatuering som en var fullkomligt supernervös inför. Min beskrivning till den löd såhär: För mig symboliserar den för livet, har en engelsk variant som förklarar mycket av hur jag tänker. ”Play the moments, pause the memories, stop the pain &  rewind the happiness”. Tycker bara att den beskriver livet på ett fint sätt.

Two. Denna gjorde jag under min sista kväll i underbara Australien. Behövs ingen mer förklaring på denna va? Live free liksom.

Three. Färskingarnas färsking, bara någon vecka gammal. Som många av er kanske läste så lyser det bara Bruce Springsteen om denna, ingen annat. He’s my god.

Kommentera
Nästa artikeln vem är hon ens?
Föregående artikel snart du fina vi…
Kommentera
Nästa artikeln tattoos
Föregående artikel allt smälter ihop

allt smälter ihop

kofta by lindex

Kaffepaus. Mina dagar smälter så lätt ihop i varandra, eftersom en jobbar på helgerna ibland så blir allt så konstigt i stackars huvudet lilla. Det har även börjat blivit så mörkt nu under hösten, så det är svårt att försöka hinna med att knäppa foton åt er mina käraste. Hoppas ni förstår  ❤

Efter dagens jobbpass blir det umgänge med min bästa som börjar på bokstaven A. Båda är lediga från träning på onsdagar nämligen så atte, det är ju kalas om inte annat.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln snart du fina vi…
Föregående artikel fina stad fina v…
Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln allt smälter ihop
Föregående artikel vovvarna

vovvarna

Kände för att visa upp mina två små busfrön denna (sega) kväll. Sitter på bussen in till Östersund eftersom ett träningspass väntar, hade ingen bil att ta mig tillbaka med så buss var det enda alternativet.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln fina stad fina v…
Föregående artikel mornin' monday

mornin' monday

måndagens frukost

Godmorgon. En ledig dag i Tännäs, fytusan så behövligt. Klev upp vid nio för prommenad med vovvarna, sedan har jag bara slappat i soffan i sällskap med en värmande brasa.

Hoppas ni har en supermåndag! 

Kommentera
Nästa artikeln vovvarna
Föregående artikel appertiff

appertiff

clothes by appertiff

Helloj på er!! Min helg har bestått av jobb, men har även hunnit med lite annat mys. Pussar på Ponti, en tidig morgon på flygplatsen där jag lämnade av P & B, en kväll med Antepante, en morgon med Matilda och en massa bustimmar med Harryman.

Ikväll får jag faktiskt träffa mitt P igen, även fast det egentligen inte skulle bli så. Hänger på honom till Tännäs, och åker hem imorgon igen innan kvällens träningspass.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln mornin' monday
Föregående artikel wageniussale

wageniussale

here

Nämnde förut att det var på tiden för en big rensning bland plaggen mina, imorse blev det gjort. Ack så skönt!

Lägger inte upp allt här på bloggen, utan har ett instagramkonto med alla plaggen samlade. Smidigt och enkelt. Så in och kika om ni hittar något era gullegrisar!

Kommentera
Nästa artikeln appertiff
Föregående artikel random