Emma Wagenius

alkohol

Alkohol, något som fortsätter att vara ett mysterium för mig som aldrig tycks klarna. Ganska sjukt att vi människor gjort det till en sådan självklar sak, för så fort det ska firas eller bara göra något speciellt blir det till att ta till alkohol.

Visst, jag tackar inte nej till en flaska cider/öl en mysig fredagskväll. Jag kan hänga på kompisarna ut och dansa natten lång, även fast man tar till de där flaskorna av gift som förändrar ens personlighet. Varför? Jag har inget svar. Tycker på något vis att det bara är så hemskt, hur det kan gå överstyr och bara liksom förstöra ens liv.

Jag gillar inte att helg betyder fest och inte mys, inte heller att ut betyder fylla och inte minnesvärda nyktra kvällar. Jag blir automatiskt irriterad när pojkvännen planerar utgång, jag vill inte bli det men det bara blir så. Kan inte styra över det. Samma sak när jag ser någon instabild med smilande varelser sittandes kring ett bord fullt med spritflaskor, kan inte syra över blixten av irritation som flammar upp inom mig. Ja jag vet, jag har också och är ibland den där smilande varelsen, även fast något någonstans inom mig säger att det är ren bullshit.

Det kanske är något fel på mig, vad vet jag. Men att gå på stråket (något som pågår just nu i min lilla stad) med min älskade mamma och njuta av ett glas vin lockar mer än att hänga på alla jämnåriga några timmar senare. Jag antar att jag helt enkelt är less på hur alkohol överkonsumeras.

Kommentera - 3 kommentarer
Föregående artikel vinn ett kit frå…

vinn ett kit från proactiv

Nu har ni chansen att vinna ett kit från det omtalade hudvårdsmärket proactiv. Baspaketet innehåller cleanser, toner, reparing treatment och mask för ett värde på ca 599kr. Läs mer här.

För att delta:
Svara på frågan: Vilken av produkterna ur Proactivs trestegsserie lägger man på först?
1. Repairing treatment
x. Revitaliazing toner
2. Renewing cleanser

Lämna en kommentar där du motiverar kort varför just du förtjänar att vinna, samt svaret på frågan. (glöm inte din mailadress)

Tävlingen avslutas om en vecka, den 3 augusti. Lycka till!

Kommentera - 9 kommentarer
Nästa artikeln alkohol
Föregående artikel watches

watches

1 2 3 4 5 6

Klockan, tiden. Ganska jobbig uppfinning ändå, att känna sig stressad över mat, sömn och vad vet jag. Men nu kan vi ju som inte göra något åt det, dock kan vi ju göra det hela lite roligare genom att bära stressmomentet runt handleden på ett snyggt sätt.

Själv faller jag för enkla och stilrena klockor, fytusan så fint det är. Fattar inte alls varför jag själv knappt har någon klocka? Dags å köpa kanske, ja.

Kommentera
Nästa artikeln vinn ett kit frå…
Föregående artikel lördagssällskap

lördagssällskap

Mitt lördagssällskap. Den vanliga kvällspromenaden var fin, fick uppleva en otroligt ögonvänlig solnedgång. Eftersom pojkvännen ränner på stadens gator försökte jag få Harry att inse hur vackert det var, han kollade mest åt andra håll och fattade ingenting. Nähepp nähepp, fick njuta av den alone.

Nu ligger jag här i min säng med håkan sjungandes ur mina högtalare. Snart, snart tar sömnen över och därmed önskar jag er en god-natt.

Kommentera
Nästa artikeln watches
Föregående artikel avslappnat

avslappnat

tröja monki / shorts bikbok / solglasögon rayban

Bara sådär enkelt, lätt och avslappnat.

Kommentera
Nästa artikeln lördagssällskap
Föregående artikel bergafjärden

bergafjärden

my friday

Åh vilken underbar dag! Var framme runt elva, då väntade kaffe och fika utanför husvagnen. Sedan blev det sol och bad i havet dagen lång, så himla varmt och härligt. Vid sex högg vi in på tacobuffe innan jag loosade i minigolf. Skulle kunna stannat kvar sommaren ut, men har man jobb som väntar så har man. (skön hållning på bild nummer tre också)

Kommentera
Nästa artikeln avslappnat
Föregående artikel semester för en…

semester för en dag

brillor bikbok topp hm skorts nelly skor dinsko kofta hm 

Godmorgon! Jag, Pontus, hans bror och Anders kommer spendera hela denna fredag en bit utanför sundsvall, där pontus föräldrar parkerat husvagnen. Kommer bli mycket trevligt tror jag.

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln bergafjärden
Föregående artikel that shoe

that shoe

1 2 3 4 5 6

Skor med den såkallade traktorsulan är lätt att falla för, jag själv har inte kunnat stå emot giftet och förälskat mig i dem. Lång tid har gått men har ändå inte klickat hem några, känns dock som om jag inte kommer kunna hålla mig mycket längre till om jag ska vara ärlig. För allvarligt, de är ju bara så fina.

Kommentera
Nästa artikeln semester för en…
Föregående artikel simple

simple

linne australien shorts bikbok bikini ginatricot brillor appertiff 

Hejochhå så trött man kan vara. Kom inte iväg från jobbet innan 22.15, sen så tar den vanliga cykelturen upp för alla helvetesbackar hem till mig alla krafter. Nåväl nu ska jag bara ”ta det launa” en stund innan läggdags, varva ner lite.

Poss & klem på er 

Kommentera
Nästa artikeln that shoe
Föregående artikel mariebyhäng

mariebyhäng

Tio avtryck från gårdagen. Onsdagen fortsätter på samma vis, dock bara fram till fyra då mitt jobbpass börjar.

Kan tänka sig att jag bockat av första doppet i sverige i år, najs bror.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln simple
Föregående artikel fin tisdag