Emma Wagenius

allt smälter ihop

kofta by lindex

Kaffepaus. Mina dagar smälter så lätt ihop i varandra, eftersom en jobbar på helgerna ibland så blir allt så konstigt i stackars huvudet lilla. Det har även börjat blivit så mörkt nu under hösten, så det är svårt att försöka hinna med att knäppa foton åt er mina käraste. Hoppas ni förstår  ❤

Efter dagens jobbpass blir det umgänge med min bästa som börjar på bokstaven A. Båda är lediga från träning på onsdagar nämligen så atte, det är ju kalas om inte annat.

Kommentera - 1 kommentar
Föregående artikel fina stad fina v…
Kommentera - 6 kommentarer
Nästa artikeln allt smälter ihop
Föregående artikel vovvarna

vovvarna

Kände för att visa upp mina två små busfrön denna (sega) kväll. Sitter på bussen in till Östersund eftersom ett träningspass väntar, hade ingen bil att ta mig tillbaka med så buss var det enda alternativet.

Kommentera - 3 kommentarer
Nästa artikeln fina stad fina v…
Föregående artikel mornin' monday

mornin' monday

måndagens frukost

Godmorgon. En ledig dag i Tännäs, fytusan så behövligt. Klev upp vid nio för prommenad med vovvarna, sedan har jag bara slappat i soffan i sällskap med en värmande brasa.

Hoppas ni har en supermåndag! 

Kommentera
Nästa artikeln vovvarna
Föregående artikel appertiff

appertiff

clothes by appertiff

Helloj på er!! Min helg har bestått av jobb, men har även hunnit med lite annat mys. Pussar på Ponti, en tidig morgon på flygplatsen där jag lämnade av P & B, en kväll med Antepante, en morgon med Matilda och en massa bustimmar med Harryman.

Ikväll får jag faktiskt träffa mitt P igen, även fast det egentligen inte skulle bli så. Hänger på honom till Tännäs, och åker hem imorgon igen innan kvällens träningspass.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln mornin' monday
Föregående artikel wageniussale

wageniussale

here

Nämnde förut att det var på tiden för en big rensning bland plaggen mina, imorse blev det gjort. Ack så skönt!

Lägger inte upp allt här på bloggen, utan har ett instagramkonto med alla plaggen samlade. Smidigt och enkelt. Så in och kika om ni hittar något era gullegrisar!

Kommentera
Nästa artikeln appertiff
Föregående artikel random

random

photos by iphone 5s

Lite blandade pics tagna med min mobil från den senaste tiden, några har säkert många av er redan sett då de ligger ute på min instagram.

Kommentera
Nästa artikeln wageniussale
Föregående artikel im blue

im blue

jacka, t-shirt & byxor monki / skor dinsko / klocka nelly

Okej, idag hittar ni mig på jobbet fram tills fyra, därefter ska jag ta något slags beslut om jag ska ta och köpa en ny liten mac? Sen, sen måste jag pussa ihjäl min älskade så det räcker fram tills nästa helg eftersom vi ej kommer att ses förns då. Usch, jag tycker det är så jobbigt utan dig min knasboll.

Kommentera
Nästa artikeln random
Föregående artikel kreativt

kreativt

Igår förvandlade jag vardagsrummet till en danslokal, en väldans trång och varm sådan. (obs: lägg märke till den sprakande spisen)  Men, tog fram min kreativa sida och skapade en dans. Feels good.

Nu ska jag äta upp det sista av mitt kvällsfika, kika lite paradise och sedan sova. SOVA, mmmm.

Kommentera
Nästa artikeln im blue
Föregående artikel hon mår som bäst…

hon mår som bäst där

gårdagens häng i soffan 

Godmorgon. Har under morgontimmarna hunnit bära in ved, gått en prommis med vovvarna samt ätit god frukost. Om en stund åker jag och Harryman till funäs för lite behövlig tid hos mormor och morfar.

Sen kryper ångesten och det onda hjärtat fram, då jag måste lämna detta place för jobb och dans. W-H-Y  M-E?

Kommentera - 2 kommentarer
Nästa artikeln kreativt
Föregående artikel studio #3