Emma Wagenius

rainy days

Detta får ni ta del av imorgon, för nu ska jag faktiskt ta och avnjuta min påbörjade smoothie. Hajdoo.

Kommentera
Föregående artikel vardagligt

vardagligt

t r e  s n a b b a

Godmorgon torsdag. Shit, snart fredag och pontusdax. Woho woho äntligen! Nåväl, strax blir det staden en sväng med mammsen innan mitt jobbpass börjar.

Kommentera
Nästa artikeln rainy days
Föregående artikel eivy

eivy

Hej hej heeeeej, jag ville mest bara kika in och skriva att ni är så bra så braaa! Possposs

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln vardagligt
Föregående artikel höstkappor

höstkappor

here / here

Är så jädra sugen på en kappa likt någon av dessa nu till hösten och vintern. Väldigt väldigt sugen på den vänstra från zara, men priset är lite väl för högt för min smak. Jag har liksom en tendens att ledsna på kläder onödigt snabbt, så det känns ganska så sämst att slänga iväg en massa guldmynt på en dyr en guldklimp istället för många billiga.

Dessa val, hela livet består av val. Fasen vad jobbigt.

Kommentera
Nästa artikeln eivy
Föregående artikel haircolors

haircolors

WÄÄÄH, glömde helt bort ma blöööögg denna kväll. Sorry mina trogna läsare för det.

Tog och klippte ihop lite bilder på mig från de senaste åren, man har ju haft ett antal hårfärger. Även fast hårstråna blir skörare och skörare för varje gång, så kan man ju liksom inte låta bli. Det är ju faktiskt så nedrans kul med förändringar. Känner jag mig själv rätt lär det ju bli så att jag kletar in håret i någon färgnyans nu till hösten. Dumheter, jag som borde låta min hår vara. Men som sagt, det här med förändringar hörreni.

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln höstkappor
Föregående artikel objektivsnack

objektivsnack

50mm f/1.4

Har blivit med nytt objektiv, tog några testbilder igår och ovan är resultatet. Mmmmm älskar den suddiga bakgrunden och ljuset som går att få till, stor tumme upp.

Väntar även på ett annat beställt objektiv, så ska sälja två av mina gamla. Båda är för canon, ett på 50mm f/1.8 och ett på 30mm f/1.4. Det är bara att höra av sig för den som är lite fotosugen.

Kommentera - 5 kommentarer
Nästa artikeln haircolors
Föregående artikel att försvinna

att försvinna

Måndadens bästa: Då veckorevyn anländer i brevlådan. Finns det något bättre än att göra en kopp kaffe, bädda ner sig i något gosigt och försvinna in i all inspiration? Skulle inte tro det.

Har dock inte hunnit med att läsa klart detta nypublicerade nummer, men det kommer.

Kommentera
Nästa artikeln objektivsnack
Föregående artikel new week

new week

m o n d a y

Startar veckan genom att pryda bloggen med lite blandade flummisar! Själv jobbar man som vanligt, men tar mig loss vid fyra så vi hörs därefter någon gång. P O K

Kommentera - 1 kommentar
Nästa artikeln att försvinna
Föregående artikel söndagsföreställ…

söndagsföreställningar

s u n d a y

Bortsett från halt gräs, regn och en varsin vurpa från mig och Hanna gick det superbra på teaterföreställningen idag. Alla var så himla trevliga och goa, och vår dans vart verkligen awesome!

Vid sex blev det som sagt dags för dans igen, denna gång i en grotta. Läskigt och rått, men det gick superbra det med. Kändes nästan som i en actionfilm där ett tag när vi satt på höga stenar i grottan, iklädd mask och med facklor i handen.

Kommentera
Nästa artikeln new week
Föregående artikel söndagsmorgon

söndagsmorgon

Godmorgon. Kaffekoppar och Pontus, det består denna söndagsmorgon av. Vid halv ett ska jag hämta upp två av mina danstjejer för att sedan åka vidare till Svenstavik, där ska vi dansa i ett nummer på en teaterföreställning. Blir kvar till kvällen, för ett dansnummer i en grotta ska också bockas av. Hjälp mä, undra hur det ska gå mån tro?

Kommentera
Nästa artikeln söndagsföreställ…
Föregående artikel lördagsglad