Den bästa håroljan du någonsin kommer att hitta!

Om jag bara fick ta med mig en produkt till en öde ö så skulle det vara denna hårolja. Förutom SPF då. SPF går alltid först…

Hårolja. Bästa produktuppfinningen för håret någonsin. I alla fall om man som jag rockar ett naturligt mycket frissigt hår. Jag har sagt innan att jag inte är så kinkig när det kommer till vilken hårolja jag använder. Bara jag får ha någon form av hårolja så är jag nöjd.

Scratch that!

Nu har jag nämligen hittat håroljornas hårolja. Och det är Kiehls Leave-In Concentrate!  Oj, oj, oj vad Kiehls svepte in från sidan och slog ut alla andra mer frisöriga märken. Bara sådär. Är du ute efter en hårolja som intensivt återfuktar utan att väga ner håret kommer du inte hitta någon bättre än denna. Jag som har testat sjukligt många håroljor blev förvånad över hur snyggt mitt naturliga hår såg ut efter att jag applicerat ett par pumpar olja i blött hår. Trots att oljan är ganska så tjock i konsistensen kan jag dag på dag applicera mer olja i håret utan att det får den där smutsiga och tunga känslan. Ovanligt.

Bonus tips: Kiehls är grymma på att ge ut tester. Det var så jag lärde känna denna lilla guldklimp. Gå till närmsta Kiehls återförsäljare och fråga om ett prov så får du världens gulligaste mini flaska som också är perfekt för resan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..