Dom bästa sminkborstarna – Mina topp 5 val!

Det bästa med smink är sminkborstarna. Hur ska man annars kunna låtsas att man är en 20-tals brutta som jobbar på teater och är olyckligt kär i sin motspelare? Vad jag försöker säga är att sminkborstarna ger ju känslan. Man känner sig proffsig. Och bra verktyg kan också göra vem som helst till ett sminkproffs. Allt blir enklare och snyggare med rätt borstar. Därför listar jag idag mina topp fem sminkborstar!


1. Chanels countour borste fyndade jag för halva priset för ett par år sedan men jag hade lätt kunnat tänka mig att betala fullpris för kanske världens bästa borste när det kommer till att skugga ansiktet. Eftersom den är såpass stor kan man bara dra den någon gång under kindbenet och vips: färdigt!

2. Ni vet känslan när man har lagt ner tid på att täcka sina finnar och sen ska man bara lägga lite puder uppe på och självklart är borsten för hård så concealern försvinner. Det slipper du här. Världens mjukaste puderborste från Eco Tools är den ända puderborsten jag använder. Punkt.

3. Om man tycker ögonskugga är svårt är mitt bästa tips att investera i en riktigt bra borste till ögongloben. Min favorit är MACs 217. Ett par svepande rörelser fram och tillbaka i ögongloben med den och din ögonskugga är on fleeeeek.

4. Okej, då har vi kommit fram till en dyris igen. Men man får inte glömma att borstar håller väldigt länge och då vissa vara värda lite extra cash. Jag älskar Diors rouge borste eftersom den den plockar upp ganska så mycket produkt så att man kan få till dom där perfekt rosiga kinderna.

5. Inte direkt en borste men ett verktyg jag inte kan leva utan: min beauty blender från Real Techniques. För att verkligen jobba in din foundation i huden blöt beauty blendern och dutta in produkten i huden. Jag tänker aldrig någonsin applicera foundation på annat sätt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..