Visa lite hud på benet // Utklädnad

Okej, det snöar inte nu. Så jag passar på en sista gång att ha på mig mina lite för korta icke vinterbyxor. Finns det något snyggare än att visa lite *på benet* hud. Över är tiden för urringning. Nä, jag skoja bara. Här finns plats för allt.

img_6076-copy img_6068-copy img_6075-copy img_6085-copy

Något jag ville nämna var även hur kär jag är i tweed mönstret som syns över allt i butikerna just nu. Bara så alla vet (sagt med viktigpetter röst) så har jag varit kär i tweed ända sen den dag jag för första gången googlade 60talet.

Jacka – Acne, Polo – Jumperfabriken, Byxor – Dagmar, Skor – Scorett, Väska – Fendi

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..