t-t-t-tweed

Tanten eller kan det vara gubben i mig som kommer fram och gör att jag blir helt pirrig i hjärtat när jag ser detta fantastiska oemotståndliga plagg i, dan dan dan daaa: TWEED.

Såhär är det, jag har varit kär i allt som har med 60-talet att göra från första gången jag hörde Elvis för första gången. Ja ja vet, finns det inte lite 50-tal i Elvis med! Jo, svarar jag till det. Det gör det. Och jag älskar 50-talet. Men när det kommer till mode väljer jag 60 varje dag i veckan. Till och med på en lördag.

När jag går genom på kalla och regniga gator kan jag inte hjälpa att känna mig varm när jag se alla dessa plagg i tweed i skyltfönstren, för ingen har väll missat det? Mini rutorna är överallt. Till och med om vi pratar lyxigaste lyx är detta fantastiska ylletyg nummer ett. På catwalken inför hösten/vintern 2016 kunde du se en herrans massa tweed plagg i kolektionerna från bland annat Gucci och Chanel. Okej, jag erkänner man kan alltid se tweed hos Chanel, med ändå!!

Nu kanske ingen av oss springer till en sådan dyrgrip till butik med är du ändå sugen på att se ut som en mycket trendig gammal farbror hittar du liknande plagg hos Zara, Mango och Jumperfabriken just nu. För att bara nämna några få.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..