The breathtaking power of the chocker

Alltså på riktigt, du kan inte riktigt andas när du har på dig detta tighta men helt fantastisk halsband.

Noter också hur jag bara slänger mig med engelska bara lite sådär *slänger med håret*.

Det kanske också är den ända nackdelen med denna trend, varje gång när jag tar av mig halsbandet tar det ett par timmar innan jag känner att det är borta. Vad konstigt det lät. Okej, snabb egentligen poänglös historia som förklarar föregående mening: När jag skulle gå och lägga mig för några veckor sedan så kändes det konstant som att något tryckte åt kring halsen. Min spontana tanke var så klart att jag nu hamnat i en en skräckfilm där jag nu höll på att bli osynligt strypt. Sedan kom jag på, åh jag har ju haft ett chocker halsbad på mig hela dagen. Känslan satt i.

Men men, vad gör man inte för accessoaren som gjort att jag kan ha på mig svarta enkla byxor och en tisha, samtidigt som jag känner mig uppklädd och allmänt snajsig.

Personligen om jag får bestämma håller jag mig till sammet. Det kan också ha att göra med att jag just nu är inne i en väldigt sammetig fas. Sammets klänning, sammets skor. Är du just nu crazy i 90-tal så kan du ju göra denna trenden ännu mer sådan genom att köra på en kedja istället. Omöjligt tänker du, kan verkligen chocker halsband bli mer 90taliga? Allt kan bli mer
90-tal.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..