Tycker du inte det är kul att gå på fest?

Det är lugnt! Alla gör faktiskt inte det! Jag är en av dom som inte tycker det är speciellt speciellt.

Inför jul så finns det risk eller chans beroende på hur man väljer att se det att få en massa inbjudningar till fester och partyn och men tanke på det så tänkte jag dela med mig av egna erfarenheter för att få er som känner stress över att inte tycka det är speciellt kul att ta det lite lungt.

Om det är något som irriterar mig så är det den där bilden vissa verkar ha över hur man ska vara när man är ung, när man är 45 eller 99. Jag kan väldigt sällan identifiera mig med den klassiska 20-åringen man ser på film. Helt ärligt kan jag ibland inte identifiera mig med mina 20-åringa kompisar. Fram till att man är sådär 60 i alla fall så ska man tycka att det är så j*ävla kul att gå på fest. Kan någon berätta för mig tjusningen med att umgås med en massa fulla personer man knappt känner? Då sitter jag hällre på en restaurang och äter något gått med någon jag känner.

Jag kanske är en tant i hjärat eller så är en tant en klassisk tånoring som vill dricka sig lite för full. Jag vet inte. Men jag är så trött på den här bilden av att gå ut och fest är något självklart kul. Nej, alla tycker inte om att sitta hemma och läsa, alla tycker inte om rotmos, alla tycker inte om att lyssna på hårdrock. Så det borde inte vara en suprise att alla inte tycker det är roligt att festa. Trots att man är 20.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..