Womens’s march.

När jag tänker på veckan som gått kan jag inte börja detta inlägg på något annat sätt än att säga: Womens´s march. Att se människor samlas och kämpa för allas lika värde gjorde mig uppriktigt sagt rörd till tårar. Bara ett exempel av många. Vad glad jag är att det finns publika personer som Madonna som tar ställning.

Ännu lite mer, om än lättsammare, girl power hittade jag när jag kikade på vinnarna i Peoples choice awards.

Jag utgår ifrån att ni sett Sherlock? Inte? Men vad ni har missat. Alla fyra säsonger finns på netflix och ställ in alla andra planer och titta nu. Det kan vara den absolut bästa serien. NÅGONSIN. För er som är inne i bakerstreet världen, precis som mig, tänkte jag dela med mig av två mycket viktiga saker.

  1. Detta citat som är mitt favorit citat från den nyligen avslutade säsongen. ”I have this terrible feeling that we might all just be human.”
  2. Vill också skryta om vem jag blev när jag tog quizzet.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-18-kl-13-52-42

Få en känsla för serien (men spoiler varning)

Avslutar med denna bild som jag hittade i onsdags <3

img_2384

Med detta: Glad måndag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..