Zooey Deschanels ögon + stil

Ibland har jag fått frågan varför jag spärrar upp mina ögon på kort. Detta är ett halvdant försök från min sida att uppnå det där jag inte naturligt: stora ögon. Såhär är det: har du en förkärlek till 60-talet kommer du alltid att önska dig lite större eyes. Denna ögonobssesion hade sin kulmen när jag såg tv-seien new girl för första gången. Zooey Deschanels ögon <3

Men kära vänner trots att zooey har naturligt mycket större ögon än jag så fejkar allt hon också storleken. Jag sökte alltså när och fjärran också kallat youtube och bloggar för att hitta det absolut bästa teknikerna för en naturlig ”jag har twiggy ögon look”

Jag kommer länka den video jag tyckte var mest hjälpsam här nedan men innan det så tänkte jag dela med mig av dom enskilda saker som fungerat bäst för mig. Också, tittar du lite längre ned finns också Zooey Deschanels stylists ord om hur hon tänker med kläder till Zooey på inspelningarna av New Girl. Woop whoop.

  1. Fransar. Det absolut enklaste sättet att få större ögon har jag upptäckt är riktigt långa fransar. Nu orkar inte jag, och förmodligen inte du häller, hålla på med lösfransar varje dag men jag har upptäckt världens bästa mascara som nästan ger ännu bättre resultat. Denna goding är Loreals tvådelade False Lash Superstar Mascara. Den har först en vit primer du lägger på som förlänger fransarna och sen en svart som ger rätt färg. Tips här är att måla vitt på hela fransarna men skippa svart längst in. Då ser det ut som om dina fransar börjar längre ut = större ögon.
  2. Höj ögongloben. Istället för att lägga en matt brun skugga i ögongloben brukar jag lägga skuggan lite över. Då får du en fejkat högre ögonglob och ett ”större” öga.
  3. When all else fails: Vit eyeliner i vattenlinjen.

Debra McGuire igen om hur hon skapar Zooey Deschanels mycket unika stil i serien:

What is the secret to achieving Jess from New girls style?
This is a great example of what an actor can bring to the character. Zooey embodied this style I created for her. I was obsessed with Crayola crayons as a child. I loved all the possibilities of COLOR. This was my inspiration for the character. After all, she is a ”teacher”! Primary colors, 50’s silhouettes suited her. Had she been another person the character may have taken a different direction.

Det här va väll ett härligt sätt att avsluta arbetsveckan på?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..