Intervju med Elsa billgren

Kan man ha en intervjuserie som vintage älskare utan att ha med Elsa billgren? Tror inte det. Take it away Elsa!

Jag har fått äran att möta dig på en öga mot öga intervju. Du har bestämt plats och tid. Vart möts vi och vad hoppas du på att jag kommer fråga dig?
Vi ses på Mellqvist kaffebars uteservering under grönskan med varsin cappuchino och solglasögon. Jag hoppas att du ska fråga mig om drömmar inför hösten och min drömkund att klä i vintagebrudklänning.

Sitter man öga mot öga med Elsa Billgren måste man ju fråga om dagens klädval. Vart kommer dagens Vintage klänning från? Kommer du ihåg var och när du köpte den?
Jag har en rödrutig vintageklänning på mig i bomull, köpt på Stockholms stadsmission vid Nytorget för 280:- innan sommaren. Den har en hög Peter pan-krage och rediga fickor. En sån där klänning som man vill arbeta i.

Självklart har jag förberett lite frågor inför vår intervju och det jag är mest nyfiken på att veta är när du kom på att du kunde jobba med ett av dina största intressen, Vintage?
Jag började förälska mig i gamla klänningar redan på gymnasiet, men förstod att vintage var min karriärsbana när jag blev vad jag antar är Sveriges första PR-chef för en vintagebutik efter en månad som butiksbiträde. Jag pratade med alla journalister och försökte så gott jag kunde sprida budskapet om vintagekläder till hela landet!

Det är det snart dags för mig att gå, hur hoppas du att din dag fortsätter? Vad hade varit dröm scenariot?
En promenad till ateljén, lite inspirationssurfande på Pinterest inför nästa Äntligen hemma-inredning, några provningar av bröllopsklänningar och sen en promenad vidare ut på söder för ett glas vin i solen med en kompis jag inte träffat på länge.

Innan jag går dock måste jag ju få veta svaret på frågan du hade hoppats jag ställde!
I höst drömmer jag om hålla handen-promenader, löprundor i gula löv, massa bloggpepp, nya jobbutmaningar och spännande livsvändningar. Min drömkund att klä i vintagebrudklänning skulle vara Caitlyn Jenner såklart.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..