Svenska kungafamiljen i Vogue?!

Should the Swedish Royal Family Be Your New Obsession? Så skrev Vogue på sin hemsida i fredags och ja kanske borde vi ge lite mer uppmärksamhet till familjens fashion. Kul att så fort det står någon med Sweden så är min första tanke ”men men jag är ju där ifrån” I CAN RELATE.  Läs artikeln här.  Ps. Hur söt är inte den gamla bröllops bilden ovan?

När vi ändå på något plan pratar mode. Chanel var min favvo från Haute Couture veckan i Paris.

Vad kan jag dela med mig mer av för tips inför den kommande veckan. Om du känner för att spendera lite väl vald tid framför netflix är måste du se Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. Bästa serien som är rolig, mysig och väldigt skruvad. Hade jag inte lovat mig själv att inte använda ord som jag inte egentligen inte använder som bara är där för att skapa en fejkad mys känsla hade jag sagt: älskvärd.

Ett annat att se tips i helt annan stil är Drömmen om porrbranschen på Svt Play. Det är en dokumentär som följer Jade och hennes jobb som porrskådespelare. Intressant och lämnar en konstig smak i munnen.

ska%cc%88rmavbild-2017-01-27-kl-20-16-27

Sist men inte minst. ett snabbt tips till dig som kanske pendlar mycket och vill ha något kul att lyssna på. Rättegångspodden. Du kommer vilja bli åklagare eller advokat när du lyssnare på detta. Du får höra brottslingars egna berättelser från rättegångarna. Du kommer bli besatt. Jag vill också poängtera att jag är medveten om att jag skrivit ”du kommer” tre gånger. #Tretal.

img_2433

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..