Därför pratar alla om Calvin Klein

Använder du någon form av social media är det mycket troligt att du inte missat den mycket omtalade Klein kollektionen som visades nu i dagarna. Själv var jag på visningen genom SJP’s instastory. Det har varit så mycket hype kring kollektionen som är den första som gjorts av designen Raf Simons. Men sen är ju också kläderna helt galet snygga. TITTA!

Sen var jag tvungen att screenshota denna lilla bild när den kom upp i mitt flöde. Kan man anta att detta är Lucy Hales garderob? Vill också ha en walkin garderob. Jag vill, jag vill *gnäller med barn röst*

img_2465

Sen måste jag också bara passa på att tipsa om en facebook grupp: lyxloppis. Här kan du köpa och sälja märkeskläder väldigt smidigt. Jag la upp en mulberry mini väska och sålde den på någon dag. Fota av en bild och sen snabbt upp i gruppen. Bra att återvända saker tycker jag.

ska%cc%88rmavbild-2017-02-12-kl-14-14-18

Avslutar med något viktigt. Tycker alla borde ta sig lite tid i veckan att titta på debatten i Svt Opinion om sexuellt ofredande.

0aalai1

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..