Killar mellan 20 och 30

Om jag förra veckan klagade på svårigheten på att diskutera Sex and the city kan jag denna vecka lugna er med att säga att det har sina fördelar med. Jag säger bara, semla, kaffe och mjukiskläder. Sen kändes det ju lite bättre att den denna veckan handlar om dudes lite närmare min egna ålder. Så det är med lättnad som jag nu säger: play the intro. Vill också bara meddela att den meningen lät bättre i mitt huvud än vad den gjorde ned skriven.

Sex and the city avsnitt fyra som egentligen handlar om äldre kvinnor som träffar yngre killar.

  1. Sen när åker Mr Big Taxi?
  2. Jag vet inte vad man ska säga om Charlotte’s big 3: Looks, manners and money.
  3. Frågan vi alla undrar nu är: Ringer Carrie sin telefonsvarare från telefonen på klubben? Jag. Förstår. Inte.
  4. Musikare, sportare, minderårig. Jag saknar inte skolan just nu.
  5. Varför frågar man Rich någonting? Vem är Rich ens?
  6. Sen undrar man ju också om Miranda har en regel att hon bara träffar killar som spelar basket. Vem spelar ens basket? Känner inte en ända person som spelar basket. How strange you are mrs America.
  7. Helt ärligt, jag tycker inte om Carrie när hon ställer in sitt redaktionsmöte för att välja skjorta år 20-åriga någonting killar.
  8. Charlotte, Mrs up the butt.
  9. I dagsljus ser allt annorlunda ut. Då kan man ibland vara en enhörning helt i glas.
  10. Inget med Sex and the city att göra men är det inte konstigt att det inte finns word inte känner av att man menade annorlunda när man skrev anorlunda. Ja, jag la till denna punkt för att jag ville ha ett jämnt antal.

Jag hittade en artikel på expressen som handlar om varför yngre killar ibland är intresserade av äldre kvinnor.Psykologen dom intervjuar menar att man ser bra ut längre jämfört med tidigare då man såg ut som en tant när man var 20. Men det känns ju lite tråkigt ytligt. Hon pratar också om att en äldre kvinna med pengar, karriär etc är en trygghet för mannen. Detta ska i förlängningen vara bra för feminismen. Har aldrig tänkt på det på detta sätt innan. Sen kan man ju bara titta runt sig och konstatera att det är mer accepterat för män att datea yngre kvinnor men inte lika accepterat tvärtom. Allt som tänjer lite på manligt och kvinnligt gränserna tycker jag är väldigt bra så tack alla kvinnor som har yngre killar. Ni slåss för kvinnors rättigheter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..