Tv-serier du ska titta på – baserat på ditt stjärntecken

När det finns ett helt hav med serier att titta på kan det kännas överväldigande att bara välja en. Här är en liten guide till serie tips utifrån ditt alldeles egna stjärntecken som du delar med miljontals andra.

Väduren.
Väduren är modig, frispråkig och älskar att möta nya utmaningar. Dom är självsäkra men kan samtidigt vara själviska och stridslystna. Väduren kan ibland vara svår att komma överens med men lätt att följa.  I TV-serien the 100, som utspelar sig i någon form av framtid, tvingas ett gäng ungdomar att överleva på en utdöende jord.

Oxen.
Oxen är lugn och varmhjärtad men kan samtidigt vara bekväm och lite tråkig. Tillhör du oxens stjärntecken behöver du en serie som inte tar slut som du kan titta på länge. Oxen är ofta även ett fan av vackra saker så ser du på Doctor who kan du få uppleva kultur från hela världen, och från olika tider. Serien tar hellre aldrig slut. Plus i kanten för det.

Tvillingarna.
Är du en tvilling beskrivs du som nyfiken och ungdomlig men är samtidigt opålitlig samt rastlös. Här krävs en serie med mycket intensiva intriger som inte snabbt blir tråkiga. En serie som är ganska mycket helt enkelt. Här finns bara en sak att säga: Game of thornes.

Kräftan.
Detta stjärntecken kännetecknas av en livlig fantasi, starka familjekänslor men också av en stor hemlighetsfullhet. Är det ens ett ord? Hemlighets-fullhet? jaja, strunt samma. I syskonen Baudelaires olycksaliga liv tvingas en liten familj kämpa mot greve Olof under mycket mystiska omständigheter. Perfekt för en kräfta.

Lejonet.
Lejonet tycker om uppmärksamhet och står gärna i centrum hela tiden. Här finns också en stark framåtanda. Kanske drömmer lejonet om att själv få synas på skärmarna. Därför passar realitiserien keeping up with the kardashians bra för lejonet.

Jungfrun.
Jungfrun är effektiv och mycket intelligent. Samtidigt kan jungfrun vara överkritisk och avvisande.  Förmodligen skulle en jungfru känna igen sig mycket i Scandals Olivia Pope och hennes grymma juridik skills. Både hänsynslös, SMART och har hjärtat på rätt plats.

Vågen.
Tillhör du detta stjärntecken sägs det att du är kärleksfull och harmonisökande. Du behöver tid för lugn och ro. Dock har du svårt för att ta beslut. En serie där du kan få dessa egenskaper återspeglade i är Freaks and geaks. Hitta dig själv tillsammans med nördiga och annorlunda ungdomar i High School.

Skorpionen.
Passionerad, svartsjuk, fantasifull men mycket hemligheter beskriver skorpionen. Här behövs en serie om relationer. PUNKT. Tips till alla som är skorpioner är att titta på the affair. Det är en serie som innehåller allt det som redan står. Passion, svartsjuka, fantasier och mycket hemligheter.

Skytten.
Tillhör du detta stjärntecken finns det goda chanser att du tycker om serien New girl. Varför? Jo därför att skytten beskrivs som någon som är mycket godtrogen, lite klumpig men som är mycket positiv. Det ska vara roligt, lite lättsamt men ändå ha en tvist av filosofisk mening. NEW GIRL.

Stenbocken.
Stenbocken är ambitiös och disciplinerad och en serie för detta stjärntecken kräver att huvudpersonen med är det. Ta inte illa upp när rekommendationen nu blir Hannibal. (ps. hannibal är bästa serien någonsin) Njut istället av fantastisk scenografi och världens kanske bästa manus. En serie som garanterat når upp till stenblockens höga krav.

Vattumannen.
Vattumannen är nytänkande, kreativ och har många bollar i luften. Här behövs en serie som får vattumannen att riktigt få använda sin intelligens och lösa mysterium. Vilken serie är bäst då? Ett ord. Sherlock.

Fiskarna.
Osjälvisk, romantisk och vänlig. Fiskarna känner mycket med andra och behöver en serie som skapar mycket empati och känsla för dess karaktärer. Ett bra förslag är då Outlander. När du ser denna serien kommer du att känna känslor. Jobbiga, djupa scener blandas med kärlek.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..