Melodifestivalen: minnesvärda outfits

Jag är en stolt mello nörd. Jag tror inte jag missat ett enda program någonsin. Ja, det säger en del om mig du har rätt. Med tanke på att det är final i årets mello imorgon så tog jag detta som en anledning att titta igenom en massa gamla melo bidrag och leta efter dom härligaste mest konstigaste outfitsen. Jag har haft det bra den senaste timmen när jag letat bilder och tittat på klipp. Det är ju inte kul att hitta en bild från 63 och sen inte titta på bidraget så det är lite så jag jobbat denna torsdagskväll när jag skriver detta inlägg.

Mest roliga klädval hittar jag av någon anledning från 2005. Det är något med den tidiga 2000-tals stilen som är så, jag vet inte ens hur jag ska beskriva det. Jag menar titta på dansarna i Carola klippet nedan från en mellan akt. Den ena utsvängda armen. Cowboy boots, Skjorta med smycke.

Kan dock inte hjälpa att tro att 2000-talet skulle kunna bli det nya 90-talet om några år. Då kanske vi alla går runt med små väskor som slutar precis under armhålan.

På bild: The Ark, Ted Gärdestad, Carola, Family Four, Shirley Clamp, Linda Bengtzing, Sanna Nilsen & Fredrik Kempe, Mathias Holmgren, Jessica Andersson, Andrés Esteche, Abba, Roger Pontare, Sibel, Brandsta city släckers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..