TV-serier att se om

Ja menar, va inte för hård mot sig själv nu! Eller hur? Du förtjänar lite tv tid. Du har jobbar så hårt hela veckan. Ignorera våren och stanna inne en.

Inte för att lägga ord i munnen på andra men alla älskar James Franco. Det är liksom inget att ha en diskussion om. Så nu gör vi så här. Du ser om Freaks and geaks för att det är en rolig, mysig och fruktansvärt bra serier med en ung James Franko som man bli 93,65 procent kär i.

Var det inget bra förslag. Okej. Du vill se något i helt annan stil. Jag vet att jag babblar en hel del om Sex and the City men vi kan väll alla enas om det är en serie man kan se om mer än en gång. Korta avsnitt dessutom vilket kan vara bra om man har commitment issues och inte vill dedicera en hel kväll till en serie. Annars kan du ju kolla om Gossip Girl och nu när du redan vet vem gossip girl är kolla hur många gånger det inte går ihop. Bara ett förslag.

Nu kanske det blir en helt annan ton på detta inlägg. Inte samma lättsamma känsla. Det finns en tendens att skapa en lite obekväm stämning när man säger: hannibal. Ja, inte världens mysigatse man men min absoluta favorit. Jag hoppas verkligen inte det säger så mycket om mig men ibland vill man bara se Mads Mikkelsen som kannibal i tv. Inte? Okej.

Vad finns det mer som är se om serie material? New girl. Fungerar alltid. Lite samma serie som sex and the city. Korta avsnitt. Alltid framkalla skratt avsnitt. Jag tror jag avslutar med den mycket konstiga meningsuppbyggnaden. Härligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..