Not your dudes shirt.

Jag orkar inte hur kort jag ser ut med den höga grinden bakom. På samma sätt orkar jag inte hur jag inte kan göra två saker samtidigt. Man kanske skulle kunna tänka att det passar sig med lite musik till när man är i processen av att skriva en liten text men nej. Elvis tar över hela huvudet och jag kan inte koncentrera mig. Blaaaaaaaa.

I alla fall. Jag ville egentligen bara säga att jag igår, söndag, hade på mig en färgglad sjal jag hittade på herravdelningen i en göteborgsbutik och tänkte; oooooooo me like. Och den ska inte bäras av någon icke existerande pojkvän. Nej, nej, nej. Den är min. Bara min. Mohahahahaaa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..