Så lever du som Blake Lively

Det finns vissa människor som  har det där lilla extra. Som går in i ett rum och hela energin ändras. Du märker hen direkt. Det är den känslan jag får när jag ser Blake Lively. Genom min dataskärm. Det lät mindre obehagligt i mitt huvud än vad det gjorde när jag faktiskt skrev dom orden. Jag hade kunnat säga att hon är en av mina främsta girl crushes men är osäker på om jag vågar ta det ordet i mun efter att Lena Dunham berättade att det är hennes hatord. Vågar jag använda LENAS HATORD? Tveksamt.

I alla fall. Blake har det där glamorösa, down to earth, drömiga sättet som gjorde att jag bara var tvungen att samla allt mitt reserch material om denna kvinna på ett och samma ställe. I sann stalker anda har jag skapat en lista på saker man kan göra för att få ett liv mer likt Livelys.

nr 1. Byta namn till ett killnamn. Nu kanske du tror att det är många kvinnor i amerika som heter Blake. Men icke! Jag är här för att berätta att det är ett sk killnamn. Så om jag skulle byta bort mitt Moa namn till ett mer maskulint vad skulle jag välja? Måns?

nr 2. Sluta äta halvfabrikat. Blake sa följande om ämnet i en intervju med Forbs: “I like healthy food, but my family’s from the South, so the kind of food I really enjoy is not necessarily the best for you. I try to balance it by eating a lot of really fresh ingredients from farmers’ markets. I definitely think not preparing your meals with ingredients that have a lot of preservatives really makes a big difference.”

nr 3. Laga mycket mat. Blake har blivit känd i hollywood för att hon lagar mycket mat. När hon fick frågan vad det bästa hon visste att göra var svarade hon: laga mat med min familj. Är det nu jag som alltid känt ett starkt motstånd gentemot att laga mat äntligen övertalas till att börja ta matlagningen på allvar?

nr 4. Dress to impress. ALLTID

https://www.youtube.com/watch?v=KgKH-KD552k

nr 5. Sluta dricka Alkohol. Blake är ingen Serena och har berättat i många intervjuer att hon aldrig druckit i hela sitt liv. Enda gången hon använder vin är i matlagning. Matlagning. Ett ord som kommer upp mycket när man läser om Lively.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..