Elvis och jag. Och Priscilla…

Grattis till oss på bröllopsdagen.

För femtioårsedan idag, den förste maj 1967, gifte sig Elvis med sin Priscilla(det är någonstans här som jag inser att jag inte kan skriva om oss som en treformhet utan helt enkelt får släppa mig, en enkel tjej från Sverige, här och fokusera på Elvis och Priscilla. Elvis och Priscilla. Inte Elvis och Moa.

Paret träffades när Priscilla bara var 14år när en vän till Elvis såg henne sitta på en restaurang och presenterade henne för Mr. Presley. Tre år senare flyttade hon till Graceland.

Under julen 1966 gick Elvis ned på knä i sitt sovrum och ställde frågan. Med sig hade han en ring som var utsmyckade med 20 små diamanter.

En förste maj året efter flög paret i Frank Sinatras Jetplan till Las Vegas och checkade in på Aladdin hotel. Under morgonen fick parat sitt äktenskapstillstånd vid Las Vegas Courthouse. 14 personer var sedan närvarande under vigseln. Så här sa Priscilla själv om bröllopet: “My wedding was very unusual. It was the people closest to us, and private, and that’s how we wanted it. We didn’t want a fan club. We didn’t want a circus.”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..