Confessions of a icke resande person

Vad tycker du om att göra på din fritid? Hmm.. Vara med vänner, läsa och resa. DET KLASSISKA SVARET. Men hur många är egentligen inte sugna på lite egentid efter en vecka med socialjobb umgänge? Hur många slänger sig inte mycket hellre framför TV istället för att ta upp en bok? Och hur många tycker egentligen inte att det det är skönare att vara hemma än att resa gjorden runt? Inte? Du vill resa jorden runt? Okej.

Men det vill inte jag.

Varför ska jag kasta min otroliga icke resesugna personlighet i ditt ansikte nu då? Därför att jag ibland har ett behov att att skrika till en värld där allt alla tydligen vill göra är att resa runt att, nej, jag tycker inte det är kul.

Efter studenten åkte många iväg på långa reser. Två månader i Thailand. Härligt. Nä. Förstå mig rätt, jag har inget emot Thailand. Det handlar inte om ett ointresse för andra människor eller kulturer. För mig är bara inte att resa något som jag på något sätt skulle kunna koppla till en känsla av semester. En känsla av lugn och ro. Kanske är det min oroliga själ som gör det omöjligt för mig att slappna av när jag är på resande fot, som gör det omöjligt för mig att tycka att det är kul.

Jag vet inte riktigt vart jag vill komma med denna text? Helst inte utanför min ytterdörr(no pun intended) Jag tror bara att jag vill säga att alla borde göra det dom tycker är roligt. Och trots att ”allllllllla andra” verkar älska att resa så tycker helt enkelt jag att det är kul. Så är det med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..