Min pappa kommenterar min shopping

Min pappa är min största stilikon. Och ja, detta är något jag säger helt utan ens spår av ironi. Därför lät jag denna 57-åring gå igenom min shopping vagn och kommentera. Det utvecklade sig till att han också gav ett betyg mellan 1-10 med. Helt på eget initiativ. Det ska nämnas att min far är en fåordig man så håll tillgodo med dessa korta statements. Jag har valt att ibland gå in och kommentera kommentarerna då i kursivtext. Nu måste jag sluta skriva för jag har kommit in i något torrt och formellt skrivflow.

Fräckt att det är en polo utan ärmar. Ganska schysta färger. 7. Det var alltså detta jag menade med fåordig. 

Sportig fila tröja. Ja, jo med det är nog en ganska bra beskrivning. Med nätärmar. Sportigkänsla. 5

60 tals style. 7 kanske 8. Kort och koncist. Så tråkigt att den tog slut medan jag tittade på annat. 

Rappystyle änna. 5. Svår att bära en sån. När ska man ha en sån? Linnet kan man ha när man tränar.

Latin looking outfit. (ja min far sa precis så) Lite svårt med rutigt. 7.

Inte snygg. Kanske kan vara fräck i nått sammanhang. 5. Det här sårade mina känslor pappa. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..