Det är skillnad mellan vintage och retro

I alla fall i mitt huvud.  så varför gör du såhär mot mig ååå du allsmäktiga google? Varför kan inte du som är så smart på alla sätt och vis inte ge mig dom sökresultaten jag är ute efter när jag söker: RETRO? Kan vi inte en gång för alla dela upp skillnaden på retro och vintage bilder?

Som en parantes dock är självklart allt detta min uppfattning och tekniskt sätt kanske vintage och retro står för andra saker eller så är dom helt samma sak men min frustration måste ut någonstans ändå. Låt oss titta på lite bilder och jämföra.

Vad är vintage och vad är retro nu då google?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..