Ta hand om handen

Miley Cyrus sa en gång i en intervju, om jag minns rätt, att det första hon tittar på när hon träffar en människa är hens händer. Att händer säger mycket om en människa. Att händer är ett verktyg för uttryck.

Förutom att ta hand om mitt ansikte är mina händer det jag tycker allra mest om att pyssla om. Spontant kanske man tänker att fokus då blir på nagellack, och visst jag har likom många andra gått igenom en foki nagelacksfas, men nu är det främst hudvård till händerna som jag gillar allra mest. Jag har en produkt som jag bara måste rekommendera som är en av det bästa och härligaste produkterna jag äger. Biotherm Biomains Handkräm. Nämen alltså den här krämen, DEN HÄR K-R-Ä-M-E-N , är guld. Inte bara tar den hand om händerna och gör dom babylena utan doften av rosor är också ljuvlig. Jag smörjer in mig i den varje kväll innan jag ska gå och lägga mig och (varning för cringe) inger den en trygghetskänsla. Som en lite snuttefilt. En viktig del av min kvällsritual såhär efter att ha gått igenom sju tuber. Känner jag för extra allt smörjer jag även in nagelbanden i nagelolja. Ren njutning uppstår då.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..