Fira dig själv – Unna dig lite härliga favoriter

Ett blogginlägg kommer lastat med några av mina favorit produkter just nu. Som ett härligt paket till dig från mig. Eller kanske mer som ett paket från mig till mig? I alla fall, produkter ska uppmärksammas så låt oss inte spilla tid på försök till klämkäcka inledningar.

Först har vi en exklusiv goding som jag har älskat lite extra den senaste tiden eftersom den verkligen sitter hela dagen, nämligen Chanels kräm ögonskugga i färgen Emerveille. En härlig koppar färgad skugga som går lite åt det orangea hållet utan att vara: orange in your face. Sparar också tid på tidiga morgnar då du inte behöver en primer under.

Sen har vi en gammal favorit; makeup store’s rouge. Inte direkt en specifik färg utan mer generellt deras rouge. Så. Himla. Pigmenterade. Och det kan en blekis som jag behöva! Till detta tycker jag också att om du verkligen vill lyxa till det att du kan unna dig diors rouge borste som är UNDERBAR! Bra borstar gör jobbet så mycket enklare. Så är det bara.

På tal om bra borstar( ja, det blev en billig övergång) så är, i min uppfattning, den bästa sminkborsten ever Mac’s 217. Denna borste gör det så lätt att få till en proffsig ögonskugga. Används i globlinjen!

En kräm som jag tycker mycket om just nu är Lancomes hydra zen som ger en  uppiggande känsla på morgonen. Dock är den ganska tungt parfymerad bara så att du vet!

Skynda fynda härliga presenter till dig själv!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..