Saker att göra under midsommarveckan!

Varje vecka behöver lite vardagslyx. Så därför har jag fixat en liten guide för hela veckan med härliga saker att göra! MYS *Ler med stora tjocka kinder*

Måndag – Måndag igen. Jag ska inte erkänna att jag är en sådan irriterande person som älskar måndagar. Men hallå, det är kort vecka! Så tekniskt sätt kanske vi kan låsas om att det redan är tisdag?! I alla fall, starta måndagen med att surfa in på elle.se och läs min guide om dom bästa vattenfasta mascarorna. Perfekt för stranden! Sommar f-e-e-l-i-n-g.

Tisdag – I allmänhet behöver tisdagar mycket mer lyx. Därför bör man helt enkelt passa på att måla naglarna inför resten av veckan och helgen. Har alla koll på att OPI´s sommar kollektion california dreaming har lanseras? Okej? Bra!

Onsdag – Den 21 juni är internationella yogadagen! Kanske är idag på grund av det den perfekta dagen att unna sin lite lågintensiv träning. Nu ska inte jag sitta här bakom min lilla dataskärm och påstå att jag är en yogi. Jag kan räkna antalet gånger jag gjort yoga på en hand. Men hur härligt hade det inte varit att vara en sådan person som bara lite casual då och då bara rullar fram yogamattan hemma?

Torsdag – Med anledning till att det i år är hundra år sedan som den amerikanska modefotografen Irving Penn föddes ställer fotografiska i Stockholm ut hans bilder. Har du vägarna förbi Stockholm måste du lova att besöka utställningen!

Fredag  – Midsommar. Oavsett om du ska mysa hemma, fira med vänner eller hänga med familjen tycker jag att du ska göra dagen lite extra festlig med att binda kransar. Plocka blommor ute eller unna dig lite härliga snittblommor från butik. Förra året hade jag bland annat köpt gula roser och det blev så fint! festligt värre!

Lördag – Sommar i P1 börjar. Fört ut är Rickard Söderberg. Andra program jag är sugen på att lyssna på är Janne Josefsson, Dagny Carlsson, Tommy Ivarsson och Fredrik Backman. Se hela listan på årets sommarvärdar här. 

Söndag – Förbered inför veckan genom att organisera garderoben lite. Jag gjorde nyligen i ordning min och det är så mycket roligare att göra sig iordning på morgonen om man har fint runtomkring sig. Ett tips är att hänga upp även byxor och kjolar med galgar så att man verkligen ser vad man har.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..