Internationella kyssdagen!

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det nämligen kyssens dag. För att fira att den 6 juli är internationella kyssdagen har jag satt ihop ett kit med det bästa av det bästa när det kommer till PUSSAR! Jag har koratt den absolut mest kyssvänliga skönhetsprodukten men jag håller lite på vinnaren och dela först med mig av några av dom bästa kyssarna på TV. Eller film om man är petnoga.

Bästa kyssarna på film:

Baby (Jennifer Grey) och Johnny (Patrick Swayze) från dirty dancing. Det är dans. Det är lip syncing. Det är en stark inledning på kysslistan.

Paul (George Peppard) och Holly Golightly (Audrey Hepburn) i regnet. I REGNET!

Vivian (Julia Roberts) och Edward (Richard Gere). En klassiker. Kanske är den filmen man ska se ikväll?

Satine (Nicole Kidman) och Christian (Ewan McGregor). Kanske blir kyssen bättre för att man vet att dom snart kommer bryta ut i sång?

Jack (Jake Gyllenhaal) och Ennis (Heath Ledger). Min. Bästa. Kyss.

Klarar ni att läsa vidare nu efter så himla mycket romantik? Jag hoppas det för vi ska nämligen nu prata om min absoluta läppfavvo: Eve Lom’s kiss mix.

Mina favoritfärger är Libby och Cheeky. Varför är dom så bra då? Först och främst är det färgen. Den är tillräckligt pigmenterad för att synas mycket men inte tillräckligt pigmenterad att du behöver en spegel när du applicerar den. Sen är den kylande med vilket gör att läpparna i alla fall blir pyttelite större vilket en mini-lip girl som jag välkomnar! Sen skyddar den läpparna också. Perfekt om du ska pussars mycket.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..