I slutet av regnbågen finns guldiga highligters!

Om vi tittar på bilden med the one and only Brigitte Bardot; vad är det hon har som inte jag har?

Då menar jag självklart förutom plutiga läppar, världens vackraste hår och en sextiotals sotning som heter duga? Titta lite närmare… Hon har en en guldig bronzed glow precis nästan under ögonen. Ser ni?

Sen jag gjorde denna upptäckt ( jag tror det var någon som pratade om det i en youtube video för ett tag sedan) så har jag varit smått obsessed med guldiga highligters eftersom dom får en att se sådär hälsosamt bränd ut. Obs, när jag pratar guldiga highligters så menar jag inte de vanliga skrimriga som gör att kindbenen pop-ar. Nej! Utan mer en shimmrig bronzer som ger den guldiga solbrännda looken. Jag har hittat tre olika bronzers/highligters som uppfyller dessa krav.

Highlighting Powder, 475kr, Bobbi Brown – Detta är för dig som vill ha en lite mer ljusare guldfärg. Denna highligter ger med en lätt guldig shimmer istället för en full on näst in till orange ton. Vill du kunna använda en och samma produkt som guld giver och som vanlig highligter är denna perfekt eftersom den lätt kan användas till båda.
Finns HÄR

Baked To Last Bronzer, 200kr, The body shop – Åhh, denna har varit en favorit i min smink samling länge nu. Den är så perfekt för att lägga lite under ögonen på samma sett som min kompis Brigitte gör. Hade jag velat vara ful hade jag till och med kunnat hävda att det måste vara denna som hon själv använt. Men jag har för hög källkritiksmoral för det.
Finns HÄR

Diorskin Nude Air Luminizer, ca 450kr, Dior – Gillar du inte puder utan vill ha dina highligters i plutiga läppar form? Jag har inte glömt bort dig! Denna lyxprodukt är body shops bronzern nedsmält. Vilket känns väldigt aktuellt på sommaren ifall man bara vill köra helt sminkfritt men ändå ha lite bronze precis som miss Bardot.
Finns HÄR

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..