Frankonline testar färgade läppbalsam!

Jag älskar färgade läppbalsam av följande anledningar. Nummer ett: du behöver ingen spegel för att applicera dom. Nummer två: Du behöver inte oro dig för att dina läppar ska se spruckna ut efter en timme. Nummer tre: färgen tar inte över hela ansiktet utan ger ett mer naturligt intryck. Sen vårdar dom ju läpparna med. Slutsats: Läppbalsam är den ultimata smink-hudvårds hybriden. Och jag har denna vecka testat fyra stycken olika.

Kiss mix ”Lippy”, ca 200kr, Eve Lom – Det som utmärker detta läppbalsam är att den har en kylande effekt på läpparna vilket i sin tur gör att läpparna uppfattas aningen större. Det uppskattas hos en en tjej som jag som  inte fick läppar utan sträck istället. Men man ska inte klaga. Jag har redan dillat mycket om denna sommar nyhet från Eve Lom (läs vad jag skrev här) och det är därför att jag är smått kär i den. Jag har med mig en liten burk vart jag än ska. Funkar lika bra när jag är sminklös som när jag har ett fullt face med make up.

Rouge Coco Stylo ”Article”, ca 380kr, Chanel – Denna lilla läpplyx produkt kanske inte egentligen är ett läppbalsam och därför är det kanske inte då så konstigt att den är mest pigmenterad. Men känslan på läpparna är att du bara har som ett balm på. Skulle du fråga mig varför jag köpte ett typ läppbalsam för 380kr så skulle jag svara: Färgen. Den här färgen, DEN HÄR FÄRGEN, är den bästa sommriga röd/orangea nyansen som finns. I alla fall för min mycket ljusa hudton. Den får hela facet att lysa upp.

Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm ”Pudgy Peony”, 160kr, Clinique – Kan vi börja med att uppskatta pennformen som Clinique gett sina läppbalsam? Det gör dom ju så lätta att applicera. Kan vi också uppskatta att dom finns i ungefär hur många färger som helst? Jag tycker att chubby sticksen är perfekta som ett substitut för läppstift om man vill ha en lite mer naturlig och inte så ”in your face” look. Men vill du ha en färg som du lika gärna skulle kunna ha som läppbalsam innan du går och lägger dig behöver du nått med ganska så mycket mer fukt.

Shea Butter Lip Balm Lipcare ”Sweet peach”, 139kr, Pixi – Här snackar vi fukt och läppvård på hög nivå. Och så snackar vi härlig (om man gillar det vill säga) vanlig doft/smak. Man skulle kunna säga att Pixis läppbalsam är Chubby sticksens motsats. Här är fukten nummer ett och färgen nummer två. Är du ute efter en allt i ett produkt så är denna det perfekta valet. Sen är ju priset också en vinnande faktor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..