Är clueless frillan tillbaka?

Ett detektiv arbete tar sin början!

Jag skulle vilja hävda att under det senaste månaderna har 1995 Clueless håren smugits in i våra liv. Ja jag vet, detta är självklart ett mycket allvarligt statement att göra och jag förstår om det i dina öron just nu låter helt absurt. Har trenden av 90-taliga mom jeans banat vägen för hårbanden och den så kallad bobby pin frissan? Vad är ens en bobby pin friss? Allt kommer make sense mycket snart. Moahhhhaaaaahhaaaa!!

Men först: Jag skulle vilja presentera tre olika bevismaterial för att mitt claim angående Clueless frisyren faktiskt stämmer!

Bevismaterial 1: På bild nummer ett ser vi Kendall Jenner någonstans och någon gång under modeveckan i paris under början av juli. Jag förstår att ni säkert vill ha mer specifika detaljer som vart skulle hon? Vem skulle hon träffa? Varför blåser hennes hår perfekt i vinden? Men det är förvånansvärt svårt att hitta sådana detaljer på internetet! Tillbaka till poängen: titta nu lite till er höger och se samma hårbandslook på Cher och Dionne! Mystiken tätnar!

Bevismaterial 2: Än en gång handlar det om det så kallad hårbandsfallet. Som man brukar säga, en gång är ingen gång men två gånger!! Här är nämligen hårbandet från Clueless tillbaka i 2017 form på Bella Hadid. Nu sätter du dig tillbaka i stolen, skakar på huvudet samtidigt som det går upp för dig att det är sant: Clueless is back i frisyrfrom! Sant att i båda fallen av modeller som bär hårband har dom valt svart istället för Chers vita färg men eftersom både svart och vitt är så kallade icke färger kan man ju nästan säga att det i princip är samma sak.

Bevismaterial 3: En ny frisyr gör entre! Denna som jag i lekmannamun har valt att kalla bobby pin frillen! En bobby pin frilla är kort och gott en hårnåls frisyr men eftersom jag är så internaaaaaationeeeeeel väljer jag att använda mig av det engelska ordet för hårnål nämligen bobby pin! I alla fall, än en gång är det Bella hadid som rockar en Clueless frisyr (kan detta vara ett konspirations tecken från hennes sida?!?!). Igen, hade det bara varit hårbands frisyren hade man kanske kunnat förkasta det som ett oskyldigt sammanträffande men nu när vi har ännu en frisyr blir det svårare att förneka… Jag undrar om Bella också gillar Billie Holiday? Förmodligen. Jag menar, vem gör inte det?

Efter att ha presenterat dessa mycket starka bevis tycker jag det är safe to say: Clueless frisyrerna är officiellt tillbaka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..