Topp fyra i kategorin mellanmjölkspriser!

mm-pris-1024x683
OBS! Inte att förknippas med mellanmjölks produkter som anses halv bra. Det här är the creme de la creme i kategorin mellanmjölkspriser. Om hela beautyvärlden är uppdelad i en fågel, fisk och mittemellan kategorier hittar du dessa någonstans mellan Isadora och Dior priser. Vad som är fågel och fisk av dom två är fortfarande oklart.

För enkelhetens skull kör vi på en gammal vanlig hederlig frankonline lista!

Creamy Eye Treatment, 250kr, Kiehl’s – En milkshake med avokado i (Slår handen för pannan: åhh va töntigt!) Ni vet hur man köper produkter man gillar och när det tar slut köper man ändå en annan för att man är nyfiken på om det finns något bättre på hyllorna? Detta är inte en sådan kräm. Jag har väldigt känsliga ögon och får ofta problem med ögonkrämer. Detta var innan jag träffade ögonkrämen i mitt liv. Den finns alltid där. Den stöttar min trötta hud. Morgon och kväll hänger vi och jag byter aldrig. Hör ni det, aldrig! Ni kan inte tvinga mig!

Dryclean Brown, 199kr, Lernberger Stafsing – Det bästa torrschampot från märket omöjligt att uttala. Vet ni vad det bästa med detta torrshampoo är? Att det gör jobbet ordentligt. Visst, den känns sådär obehagligt i håret som alla torrshampon gör men du får också ett bra resultat. Jag tycker att många andra varianter jag testat är för fjuttiga och tunna. Jag vill ha mer produkt när jag sprayar mitt hår så att jag faktiskt får ett bra resultat och det får jag med denna tyska variant (För det är väll ett tyskt märke?) Älskar också att den finns i en variant för brunetter! Tips: Använd för att dölja utväxten!

Mineralize Skinfinish Natural, 305kr, MAC – Vem kommer ihåg tiden då amerikanska youtubers sa: I’m using Mac’s Mineralize Skinfinish Natural in the shade medium? Det var i alla fall därför som en liten Moa gick och köpte sitt första Mac puder. Och denna gamla goding håller även idag! Vad jag älskar med detta mineralpuder är att det ser så naturligt ut på huden. Att du har puder på dig går inte att se. Smart är att du kan använda den över din vanliga foundation som puder eller skippa flytande foundation helt och bara använda denna eftersom den har en viss teckningsgrad.

White Musk, 375kr, The Body Shop – Att hitta en bra parfym som inte kostar skjortan är inte en konst att underskatta. Det är svårt! Men, jag har en parfym i mellanprisklassen som verkligen håller måttet. Nu kanske jag är partisk eftersom det är parfymen min mamma använde hela min barndom men det finns en anledning till att en classy lady som henne också valde white musk till sin signatur doft. Den har en varm doft som känns när du kommer nära bäraren men som inte tar över ett rum eller ger huvudvärk. Som vanligt kan ni tyvärr inte lukta på doften genom datorn(sad face) men jag tycker att ni ska känna lite på den nästa gång ni är på språng.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..