Månadens bästa produkt: September!

seppr-1024x683
Nu har det åter igen blivit dags att kora en förstapristagare för månaden. Jag skulle gärna komma på något klatschigt sätt att säga att det denna månaden gäller den bästa produkten för september men jag saknar inspirationen. Därför går vi rakt på sak: Jag älskar produkter. Jag provar massa under en månad. Jag väljer vilken den bästa är. #Rocket Science!

Nu råkar det vara så att även denna månad toppas av en hudvårdsprodukt. Kommer man ihåg förra månadens favorit får man en påse salta fiskar! Men nu, tänk er att jag med mycket korrekt franska säger att vinnaren är ingen minde än Codage nr 2 serum!

Jag har som nämnt ungefär en miljon gånger problem med orenheter (finare ord för finnar) i min hy. Jag har därför länge varit ute efter ett serum som behandlar just detta (daaaaa). Men det flesta serum man hittar i hyllorna har ofta återfuktande och föryngrande effekter som främsta egenskap, något som min 21-åriga 15-års hy inte behöver just nu.

Så lyckan var stor när jag upptäckte ett nytt märke: Codage (igen med franskt uttal) och insåg att dom hade serum sorter i mängder, anpassade efter en olika hudtyper. Det föll sig vidare (är orden vidare den snabbaste genvägen till att låta mer formell) naturligt att jag självklart valde serumet gjort för personer med finnig (värsta ordet) och oljig hy.

Vad gör då serumet? Jo, dom små dropparna som du applicerar med hjälp av en pipett hjälper till att reglera talgproduktionen i huden vilket i sin tur gör att finnar minskar och att huden blir mindre blank. Jag tycker att den bästa egenskapen serumet har är att den är antibakteriell. Det känns verkligen som om man nästan tar handsprit (fast på ett bra sätt) på huden och på så sätt dödar alla nasty partiklar som man inte vill ha där. När du först applicerar produkten sticker det lite skönt i huden. Är det bara jag som älskar när hudprodukter känns? Det kanske inte alls är så men känslan är att dom då är mer effektiva. Om du vet att så inte är fallet, snälla säg inget till mig. Låt mig leva min hudvårds lögn.

Serum N°2 Anti-Shine & Imperfections, 30ml, 819kr, Codage

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..