FrankOnline testar läppstift!

frankonlietestarläppstift-1024x683
Visst är det skönt med rutiner! Man behöver inte tänka så mycket utan man bara göra. Ungefär som nu när det inte finns något annat naturligare än att testa läppstift. Cue the Frankonline testar jingel!

Som sagt idag pratar vi läppstift. Och självklart har inte jag testat alla färger från en läppstifts kollektion(drömmen<3) utan bara enstaka färger. Så om jag tycker om eller hatar en viss färg så hade jag kanske tyckt helt annorlunda om en annan färg från samma märke. Ja, ni fattar. Jag ska sluta prata och köra igång. Här är läppsiften jag testat och vad jag tycker om var och en.

Lipstick, 99kr, Kicks i färgen Black Caviar – Vad tycker jag då om denna budget variant? Jo, jag tycker om den. Såhär skulle jag beskriva kicks egna läppstift: lättanvända och tunna i formulan. Black Caviar är en i tubform väldigt mörk färg vilket kan göra mig som inte har världens stadigaste läppstifts applicerar hand nervös. Men den blir inte alls lika mörk på läpparna. Vill du alltså ha ett mörkt läppstift som är lätt i formulan är detta valet för dig!

Lipstick, 165kr, Makeup Store i färgen burgundy – Om förra stiftet var lätt är detta den absoluta motsatsen. Här har du ett läppstift som blir crazy pigmenterat på läpparna i snygg matt finish. Är du ute efter en riktigt och då menar jag riktigt mörk läpp nu när vi går mot höst och vinter kommer detta bli din go to färg. Formualn är aningen torr så är du nybörjare när det kommer till läppstift så är detta aningens svår applicerat.

Rouge Coco Ultra Hydrating Lip Colour, 380kr, Chanel i färgen Suzanne – Åh din lilla dyrgrip, jag älskar dig! Nämen den här färgen och den här formulan är bara världsbäst. Jag har personligen hittat både läppstift och färgen som jag kommer ha varje dag dom närmsta månaderna. Vad är så bra då? Förutom att det är den perfekta nyansen av mörkröd så är det så lätt applicerat. Stiftet är pigmenterat utan att vara tungt och torrt. Som ett superstarkt lipbalm. I färg såklart!

Luster Lipstick, 195kr, MAC i färgen Plink! – Vi kan ju inte testa läppstift utan att ha med i alla fall en klassiker från MAC. Eftersom MAC har ett sådant himla stort utbud av olika läppstift i olika formulas är det svårt att få en översiktsbild av hur bra dom egentligen är. Men det är ju också det som är det bästa med MAC: utbudet! Min favorit från märket är färgen Plink! som är en perfekt naturlig lätt glittrig nude rosa. Väldigt många adjektiv behövs tydligen när man pratar läppstift. I alla fall, MAC håller hög standard och är du ute efter en mycket specifik färg hittar du den förmodligen i deras sortiment.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..