Frankonline testar facemists!

Visst är det ändå något härligt med rutiner! När jag får hålla mig med en riktigt härlig rutin så känner jag att nu, nuuuu lever jag. Därför känns det lite extra pirrigt idag att få lov att köra ännu en edition av frankonline testar. Denna gång något som inte kunde varit bättre att testa efter en lång vecka: nämligen facemist. Scenariot: Du sitter framför datorn. Oj, vad seg du blev i huvudet. Lite vardagslyx hade passat bra nu tänker du. Spray spary med misten. Ahhhhh, Hudvårdslivet levererar.

ftmists

Let’s börja testa…. NU!

Glow mist, 249kr, Pixi – En ganska så nysläppt produkt på facemist marknaden. Och vad vi är glada för det, eller hur? Innehåller hela tretton olika typer av oljor som tillsammans ger en fuktboost till huden. Har en ganska så mintig doft som verkligen gör att man vaknar till. Känner du att ditt smink under en kall vinterdag tenderar att se kakig eller torrt ut? Då är det perfekt att ha den här i väskan och bara ta ett par spray över sminket för att få lite new känsla på din look.

Queen of Hungary Mist, ca 500kr, Omorovicza – Kan du din facemist värld så vet du att just denna lilla dyrgrip är en riktigt kultklassiker. Vad får man då i denna glasflaksa? Jo, misten är en blandning mellan neroli och rosvatten som fungerar återfuktande och glowgivande för huden. Spraya på när som helst under dagen eller använd den som en toner efter att du tvättat ansiktet. Ni vet ju hur jag älskar produkter med historia. Just denna är inspirerad av världens första parfym som formulerades till drottningen Elisabeth av Ungern på 1300-talet. Glammigt!

All Nighter setting spray, 265kr, Urban Decay – Nu hoppar vi från en typ av mist till en annan. Istället för att tänka återfuktande boost under dagen lägger vi nu allt fokus på att få sminket att hålla. Denna sprayer du på ansiktet efter att du sminkat dig för att din look ska hålla längre. Jobbar för att sminket inte ska lägga sig i linjer eller försvinna under dagen. Den fungerar också perfekt att spraya på om du råkat köra på för mycket puder och tycker att sminket behöver smälta ihop lite bättre, se lite naturligare ut! Tips!!

Beauty Elixir, ca 450kr, Caudalie – Åhhhh, ljuva klassiker. Inget går upp mot ett spray av denna nästan kylande eucalyptusdoftande huvudvärksminskande blandning. Denna härlighet från de franska apoteken får nog alla andra facemists lägga sig platt inför. Den fungerar även som ett serum vilket jobbar behandlande för huden. Här snackar vi fukt, vi snackar lyster och vi snackar uppväckning. Man blir lite gladare när man får lov att ta sig ett spray av denna. Tips: köp en minivariant och ha i handväskan. Ja, jag är en mormor som använder orden HANDväska. Call me crazy! Jag menar det är ju fredag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..