Månades bästa produkt: November

novprodukt
Nämen hur kan November redan vara slut? Varför går tiden så fort undrar denna 21-åring som är tant i hjärtat. Imorgon är det alltså första december *gör en liten men intensiv stolsdans* och jag är såååå jul redo. Kanske tänker ni att det inte varit mycket julprat här på denna bloggen men det är ju för att jag sparat på allt så att december nu kan bli ännu mer julig. Men mer om allt sånt imorgon. Men lite jul smyger sig in redan idag eftersom månades bästa produkt är inget mindre än Body Shops Vanilla Chai body butter!

novpro2
Okej, så jag ska erkänna att jag varit dålig på att ta hand om kroppen när det kommer till hudvård. Kan det vara så att jag lägger för mycket tid på att smörja in ansiktet så när det kommer till kroppen så finns ingen hudvårds energi kvar? Men så provade jag denna nya goding från Body Shops julkollektion och blev en förändrad kvinna. Den. Luktar. Så. Gott. Eftersom jag är sämst på att förklarar dofter så får ni hålla till godo med detta tappra försök: den luktar hmmmm som vanilj och en massa kardemumma. Känslan efter ett lager sånt här på kroppen är att man precis bakat klart en plåt kardemummabullar och att man nu sitter i soffan och känner hur hela husen lukter bullar. Kanske har man ett glas mjölk på soffbordet redo till den nybakade bullen på tallriken framför sig. Det är i alla fall bilden jag får i huvudet när jag smörjer in mig med Vanilla Chai. Inte för att jag någonsin bakat kardemummabullar eller så…

novpro3
Sen är man ju inte sämre än att man uppskattar när märken släpper julkollektioner. Kanske lite på grund av dom juliga förpackningarna? Det känns ju ändå lite speciellt med en specifik jul produkt. Och en julprodukt som får än att lukta som en blandning mellan en chai te och en kardmummabulle är nog den optimala julprodukten.

Vanilla Chai Body Butter, 185kr, The Body Shop

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..