Letter from the editor: December

letterdecember
It’s beginning to look alot like christmas… Tänk er alla julklyschor, alla juliga filmcitat, alla julsånger och allt annat juligt på en och samma gång. Lite den känslan är det jag vill att vi ska ha nu. Nämen hur festligt känns det inte med december? En vanlig tisdag, torsdag eller varför inte fredag (<3) är ingen vanlig tisdag, torsdag eller fredag i december. Det är en extra festlig tisdag, torsdag eller fredag. Bara för sakens skull kan vi väll säga tisdag, torsdag eller fredag en gång till.

I alla fall, det har blivit lite av en tradition den förste av varje månad att titta tillbaka lite på den föregående månaden och plocka fram det bästa av det bästa på frankonline. Så vi stannar alltså till en liten stund i november innan vi går all in på december.

acnesucks3-1024x683
På novemberteamt: let me take a selfie pratade vi mycket om teknik och hudvård. Jag fick stressnivåer gånger tusen när jag fick för mig att skärmar var crazy dåliga för huden. Det visade sig i och för sig vara ganska mycket av en myt. Något som inte bara var en myt (hehe, poäng för smidig med också en gnutta cheesy övergång) var det faktum att man kan (okej ganska mycket måste ändå till) få finnar av telefonen. Hmmm, not good. Mer om det kan du läsa här.

kaffeochhud
I skrivande stund sitter jag på tåget, påväg mot Sockholm, med en avgångstid på 05.28 i morse om man ska vara exakt. Vet ni vad jag kände sådär tio minuter i fem när jag gick upp? Nu skulle huden allt behöva sig en kopp kaffe. Då var det ju tur att jag några veckor innan listat några härliga koffeinprodukter för huden som jag imorse bara kunde kasta på. Tadaaa, redo för december mörkret. Det bästa inom beauty för att väcka huden till liv likt en stor kopp kaffe hittar du här! 

Nu tillbaka till december. Varje månad har ju jag alltid ett tema och visst, kanske hade det varit nytänkande att inte ha julen som tema denna månad men vad kan jag säga, jag är en julnörd. Nästan på samma nivå som jag är en hudvårdsnörd. Men självklart bara nästan. Temat blir därför…. Trumvirvell…

temajul

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..