Beautyjulklapparna för killarna!

Den stora frågan såhär en och en halv vecka innan julafton är självklart varje år vad jag ska köpa till min högt verkliga man Elvis. Och som självutnämnd beautynörd så har det ju lite blivit så att man tagit på sig att komma med skönhetsklapparna till alla, boysen included. Men vad för skönhetsklappar ger man sin pojkvän? Eller pappa? Eller manliga kompis?

elvis3

Känner du att hmmm, är inte dom klassiska herrprodukterna lite tråkiga? Finns det inget som jag gillar som jag kan ge en kille? Självklart! Jag har en liten guide HÄR där du kan läsa om härliga produkter du älskar som även din kille kommer bli dö-glad för att få under granen.

Men om du istället känner att nja, det var nog inget av dom saker som jag tänkt mig… Till dig kommer ännu mer beauty produkter som passar killar perfekt!

elvis4

Till han som är lite sugen på att testa smink eller som redan är ett inbitet fan säger jag bara: BareMinerals foundation. Det finns ingen som inte skulle bli glad för BM’s lilla dosa puder. Har man skäggväxt kan man tycka att flytande produkter är jobbiga. Puder är alltså ett vinnande koncept. Känner man att man vill ge bort en ännu lite mer fancy gift kan man ju köpa BareMinerals startkit där man får med borstar, concealer, bronzer etc. Tips!!

En ögonmask. Jag ser mig den här bilden framför mig. Han sitter och dricker sitt kaffe. Kanske äter en macka. Har på musikkrysset i bakgrunden. Och en liten ögonmask på det. Helt plötsligt har du gett bort en hel härlig stund. Vem tycker inte om att får en pampering present?

Till den där personen som redan har allt, vad köper man till han? Något lite lyxigt som personen i fråga inte själv skulle köpa. Och vad blir mer lyxigt än en shower gel från Byredo. Får man lov att rekommendera Bal d’Afrique inspirerad av 20-talets paris och luktar härligt av bland annat musk.

Nu till personen som gillar eller kanske inte gillar skägg. Först ut en post shave gel från Kiehls som lugnar huden till tusen eftersom den innehåller 90 procent aloe vera. Har inte alla minst en kompis som inte kan sluta prata om hur bra aloe vera är? Sen till han som gillar sitt skägg och inte vill raka bort det: ett skäggvax. När man börjar titta in på skägg-produkter förstår man att det finns en väldigt mycket större beutyvärld där ute. Det är lite som rymden, det bara fortsätter och fortsätter. I all evighet. Jag visste inte ens att det fanns vax för skägget. Men det finns det. Och hur bra present är inte det till han som är osunt obsessed med sitt skägg?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..