Vinterns bästa parfymer!

Ska jag vara helt ärlig så är rubriken vinterns bästa parfymer bara en ursäkt för mig att få prata om mina all year round doft-älsklingar. Och jag har blivit kär. Det var väldigt vad mycket kärlek det är just nu. Igår var det Elvis och idag är det parfymer.

parfym2

I alla fall, jag tänkte såhär: det är fredag. Det är ju festligt. Så då pratar vi idag helt enkelt om några, i min ödmjuka mening, av de bästa parfymerna där ute. Eller några är det inte utan mer specifikt tre. Jag har tre dofter som är * lång konstpaus* dom absolut härligaste.

Okej, vi börjar med Jo Malone. Det var nämligen så att för ett par veckor sedan var jag på doftkonsultation hos Jo Malone i Göteborg. Nämen det är ju nästan så att vi får lägga in en konstpaus här med för ja, det var lika härligt som det låter. Det var massage. Det var champange. Ni förstår ju, jag kände mig som Amanda Shulman för en timme. Tillbaka till det viktiga: dofterna. Jo, hos Jo Malone kan man nämligen få hjälp med att välja sin egna doft kombination. Hold your horses; vad betyder det egentligen? Jo, det betyder att man hittar två olika parfymer som man gillar och bär dom tillsammans. Jag kör alltså först ett sprut av deras Myrrh & Tonka som har en ganska maskulin vibe. Sen till det sprutar jag på Orange Blossom som lukar nyskalad clementin. Så jag går alltså runt och luktar som en maskulin citrusfrukt hela dagarna. Och det är fantastiskt.

doft1

Sen kan jag inte göra ett doftinlägg utan att ha med min old time favorite: Sensai the silk. Som ni nog har förstått nu så är jag världssämst på att beskriva dofter. Men för er skull gör jag ett tappert försök en gång till. The skilk. En varm doft. Jag tänker lite orientalisk. Jag tänker lite kryddig men samtidigt inte huvudvärksframkallande. Jag tänker sensuell. Jag tänker musk. Jag läser på innehållsförteckningen eftersom jag aldrig för mitt liv skulle kunna gissa mig fram till vad som är i och tänker rosepeppar, liljekonvalj och tonkaböööönor. Mys.

Bege er mot närmsta doft säljande butik och prov sniffa ett parfym sprut.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..