Bästa ställena online att shoppa beauty!

 

God jul till er alla såhär dagen efter julafton. Nu är det ju så att lika traditionsenlig som kalle anka är på julafton är shoppingen på annandagen. Kanske är du ute efter att fynda någon härlig beautyprodukt på rean. Då tänker jag såhär: för att du ska slippa ge dig ut i folkhavet och slåss om Diors prisnedsatta eyeliner så kan du shoppa online.

Jag tänker att jag ger er mina bästa beauty ställen att handla på. Vissa kanske är självklara medan andra kanske är lite mer: ahaaa kan man köpa serum där? 

Det finns bara en sak att säga nu och det är: Happy Shopping!

Kicks – Nu tänker ni att alla vet att Kicks har i princip allt i beauty väg men har ni kikat in på deras nylanserade sida? Lite stilrenare. Lite enklare att hitta på. Fraktfritt om man beställer över 500kr. Men man kan komma undan frakten genom att smidigt beställa produkterna till närmsta butik och hämta ut dom där.

Sephora – Vem blev inte glad när Sephora bara för några månader sedan öppnade sin svenska webbshop? Nu behöver man inte ta sig till dom största städerna för att få shoppa Too faced, Fenty och(notera och och inte eller som ordval här) Huda beauty. Bästa stället för alla som tittar på engelska youtubers och svär över att vi inte har samma märken. Fast jo, nu har vi nästan det i alla fall. Fraktfritt över 550kr. 

Asos – Tänker du på kläder när du hör Asos? Nej, nej, här finns massa rolig beauty med! Och lite märken som annars kan vara svåra att hitta. Vad sägs som nip+fab eller the ordinary? Sen är det fri frakt och fri retur med! Kan det bli bättre?!

Net-a-porter – Är du ute efter lite mer exklusiva märken som inte finns på dom klassiska svenska hemsidorna? Då ska du ta dig en titt på lyxiga net-a-porter. Här finns märken så som Charlotte Tilbury och Tom Ford. Lite dyrare men väldigt härligt! 

Look Fantastic – Det är här du hittar alla dom där produkterna du inte hittar på andra sidor. Jag pratar banana powder, vita liberata och nip+fab. Känner du att du inte riktigt kan bestämma dig för vad du är sugen på? Då kan du köpa deras beauty box för 179kr och få hem massa härliga prover varje månad! TIPS!

Skincity – Alla som inte har koll på att denna ljuvliga webbbutik finns får nu en riktigt härlig present! Här finns nämligen allt det bästa inom hudvård. Inte nog med att dom säljer fantastiska produkter dom erbjuder även gratis rådgivning och tester för dig som inte riktigt vet vilka produkter du ska välja. Bakom butiken finns en massa hudvårdsterapefter som svarar på alla dina frågor. Webbbeauty blir inte bättre än såhär!

Eleven – Igen, beautybutik som många förmodligen har dunder koll på. Med all rätta också. Här finns det något för alla. Ett tips just här är att kolla in deras K-beauty sortiment. Varför inte testa den omtalade snigelslemsmasken <3 

Lyko – Känner du att hmmmm, jag är främst idag ute efter hårprodukter. Vad passar inte bättre då än att besöka en sida som är experter på just hår! För du vet väll om att Lyko har en massa frisörsalonger runt om i landet? Ett tips är att kolla in deras utförsäljningssida. Där kan man hitta en massa härliga fynd! 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..