Preppa ansiktet inför en festlig morgondag!

I juletid när festligheterna nästan alltid knackar på vår dörr, en liten beauty rutin vi innan behöver för att dölja spåren från förr. Sådär. Det fick bli mitt julrim i år. Nä, med det är ju ändå så att nu när vi har kommit till annandagen så ligger faktiskt nyår kring hörnet. Eller kanske en jul nummer två? Nu ska inte jag bli en downer här men nyår är inte min favorit. Så för att göra mig lite mer peppad så krävs en liten beautyrutin. Och inte vilken beautyrutin som helst. Nej, Nej. En rutin som gör huden extra snygg inför festligheter dagen efter. Vem vill inte fira nyår som personen med den absolut bästa hyn?

Okej så jag har fem stycken olika produkter som är perfekta dagen innan produkter. Som ger huden den där lilla extra boosten. Först ut har vi Pixies overnight glow serum som under natten hjälper till att exfoliera huden. För en exfolieringsnörd som jag är detta musik för öronen. När du vaknar är huden inte längre torr och tråkigt utan har en galen glow. Jag gillar galen glow.

Clarins beauty flash balm är en sån där produkt jag riktigt kan längta efter att få dra på mig. Den så kallade askungekrämen ger en omedelbar beauty boost och stramar upp allt. Har man aldrig testat den tänker man nu vadå stammar upp? Det låter som krimskrams ord. Med det är sant. Den ger ansiktet ett riktigt lyft och en härlig glow. Antingen använder du den som en mask dagen innan eller så lägger du ett tunt lager på huden innan du sminkar dig.

På tal om ansiktsmasker. Jag har tre favoriter som ger snabb effekt. Ni vet som inte behöver användas i en månad innan man ser lite light skillnad på huden. Vad känns inte härligare några dagar innan vi skålar in det nya året än en  guld mask? Och inte vilken guldmask som helst utan Peter Thomas Roths sheetmask i guld. Jag ska vara ärlig med att jag just nu letar efter någon synonym till ordet glow men misslyckas. Så jag säger bara såhär om guldmasken: GLOOOOOW!

Är huden lite torr och fnasig och behöver en rejäl klunk vatten har jag två maskfavoriter när det kommer till fukt. Nummer ett är Dermalogicas hydrating mask. Den väcker huden till liv varje gång. Nummer två är Origins drink-up intensive mask som är som det låter: en riktigt intensiv fuktboost. Vakna upp med en hy redo för festligheter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..