Dom mest googlade beautyfrågorna 2017!

Vad var det egentligen alla ville veta när det kom till skönhet 2017? Dagens agenda är att vi kollar på det och diskuterar dom frågorna i grupp. FÖRLÅT, till alla er (oss) som går i skola och nu i skräck satte kaffet i halsen. Jag lovar och svär att jag aldrig mer ska referera på något sätt till skola. Nu kan vi alla andas ut igen.

Vart var vi? Just det, skönhestfrågorna. Googlade. 2017. Här är dom!

Hur blir man av med acne? Rimlig första fråga på google listan. Nästa år lovar jag en ”bli av med acne” guide. Men såhär idag kan jag säga att min favorit när det kommer till att blir av med acne är salicidsyra. Jag vet att bland annat apoteket har en billig och grym acnedödare som nästan bara innehåller salicidsyra. Kolla in den här!

Hur blir man av med finnar på ryggen? Hmmm, med risk för att låta som en skadad robot säger jag salicidsyra igen. När jag gjorde min praktik på ELLE gav beautyexperten Emma Unckel mig det bästa produkttipsen för finnar på kroppen: Denna goding från Murad. 

Hur tar man bort akrylnaglar hemma? Av egen erfarenhet kan jag säga att det är svårt. Så bäst är att gå till en salong och be dom ta bort dom. Men om man inte vill det är det bästa tipset att dränka bomull i nagelbortagning och linda fast det med folie på naglarna. Låt sitta i alla fall i 30 minuter.

Hur lägger man ögonskugga? Trial and error. Men jag brukar ha som tänk att jag först lägger en skugga över hela ögonlocket. Sen tar jag en lite mörkare skugga på en fluggig pensel och lägger i ögonglobslinjen. Sen blendar jag tills inga skarpa linjer syns. Och det är min bas look.

Hur exfolierar man ansiktet? Nämen oj oj oj: vad lägligt. Jag har ju nämligen en hel guide uppe på bloggen om hur man gör för att exfoliera ansiktet. LÄS DEN HÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..