Bästa produkten: December

Det är lite ”åhhh noooo” känsla hos mig nu när december snart är slut. Ett helt år tills det är min favoritmånad igen. Men jag får trösta mig med att jag hittat många härliga produkter i december som får hjälpa mig igenom det nya året. En ny gammal favorit som räddat min hy under månaden från det torra värdet och som också tar hem plats ett på månadens bästa produkt-listan är (konstpaus) The renewal oil från La Mer! Pust, det blev en lång mening.

Denna mirakelolja kan användas lite var som helst: i håret, på nagelbanden eller valfri annan plats. Men eftersom det är en dyrgrip håller jag mig till ansiktet. Varför är jag så förtjust i denna olja då? Jo, jag har oljig hy men med som ibland får torra fläckar. En olja kan lätt bli för oljig på mig. Men denna kan jag använda både kväll som morgon utan att det syns på huden att den har ett lager olja på sig. Den sjunker in så snabbt i huden men fuktboostar till tusen.

Sen ska jag inte ljuga och säga att det inte är vardagslyx med. Det är något oförskämt härligt med att en vanlig torsdag få smörja ansiktet med riktiga lyxdroppar. Applicera 3 till 5 droppar morgon och kväll innan din kräm eller så lägger du ett par droppar i din vanliga kräm för att ge den en extra boost. Gå till närmsta butik och testa ett par droppar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..