Beauty nyårslöften!

Nummer 1: Ansiktsmask-a mer! När jag ser Gustav Broström maska runt på instagram varje dag så hugger det i magen av avundsjuka. Varför ansiktsmakskar jag inte så mycket? Det är något i mig som känner lite omständighets vibe på hela ansiktsmasks grejen. Missförstå mig rätt, jag gör det då och då men jag vill ju ansiktsmaska flera gånger i veckan. Kan vi inte säga ansiktsmaska en gång till. Mitt nya favorit ord.

Nummer 2: Läppstift-a mer. Alltså samma princip här. Mer läppstift åt folket (folket i detta fallet blir då mig alltså) Mer mörka färger också känns ju kul 2018. Vara lite mer out there när det kommer till läppstift. Jag tänker rött. Jag tänker mörkrött. Jag tänker ljusrött. Rött. RÖTT! R-Ö-T-T!

Nummer 3: Klippa håret oftare. Moa, man behöver inte göra det till en grej att klippa håret två gånger om året. Man kan få göra det oftare speciellt om man som du har torrt och frissiga lockar.
– Ja, ja jag skaaaa. Tjata inte så mycket.

Nummer 4: Lite mer dramatik om jag får be. Jag gillar naturellt och neutralt. Inget fel med det. Men ibland kan man ju faktiskt vare lite spontan och crazy och gå lite mörkare och lite mer. Några lösögonfransar här och där har ingen dött av. Lite mer contouring är ju inte fel. 2018 blir det intensiva året.

Med det sagt: nu erövrar vi 2018. Ett läppglans i taget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..