Letter from the editor: Januari

Första januari! Woop wooop! Kan vi för min skull ignorera det faktum att det är 2018 nu? Hur ska jag på några meningar få fram något riktigt bra som kickar igång året? Så jag tänker att vi kör fyrverkerier, champagne och glitter nu så vi får det ur världen. Sådär, klart!

Nu kanske det känns lite konstigt eller nästan obehagligt att tvingas vara kvar i december några minuter till. Men jag nu är det tradition att den förste i varje månad kolla tillbaka på den föregående månaden och ta en extra titt på det som varit absolut bäst. Och vi kan ju inte börja året med att bryta traditioner. Det är nej, nej, på det. Så här är det bästa från Frankonline sista månaden på 2017. Enjoy!

Jag sa med bestämd ton: ingen mer torr hy i vinter och ville helst bada i återfuktande produkter. Nämen vad är det jag också ser ute på isen. Är det decembers favorit produkt från La mer? Ja, så är det nog. Sen kan det vara så att det i detta inlägg också finns en extra present. Kan det vara Hugh Grant som dansar? Kanske det. Läs inlägget här!

Sen är det ju alltid festligt med doft. Och lite extra festlighet kanske vi behöver nu i januari, månadernas måndag. Jag hittade en ny favorit doft när jag fick gå på doftkonsultation. Det lät lite såhär: ”Det var massage. Det var champange. Ni förstår ju, jag kände mig som Amanda Shulman för en timme. Tillbaka till det viktiga: dofterna. Jo, hos Jo Malone kan man nämligen få hjälp med att välja sin egna doft kombination. Hold your horses; vad betyder det egentligen? Jo, det betyder att man hittar två olika parfymer som man gillar och bär dom tillsammans.” Vilka dofter valde jag??? Läs inlägget här!

Julen är förbi så varför vill jag ta upp ett gammalt present tipsar inlägg nu? Jag och Elvis <3 Behöver jag säga mer? Vill ni läsa mer om presenter och se när jag gifter mig (CLICK BAIT!!!!!) läs här!

Vad startar vi med för tema nu då för januari? Det blir ”nu testar vi nya saker” tema. Säger ja till ny och spännande beauty.

Ja, det var väll det. Glad 2018!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..