Tips och tricks för bättre bryn snabbt!

Det finns vissa saker som kan bli riktigt konstiga om man tänker på dom för mycket. Ögonbryn är en sådan sak. Egentligen är det ju jättekonstigt att man har en rad hår precis över ögonen. Och som dom väldigt normala varelser vi människor är har vi också tagit beslutet att man kan, om lusten faller in, måla och fixa med håret över ögonen.

Det finns många olika varianter på hur man kan fixa till sina bryn. Det finns youtube-tutorial-varianten där man lägger 10 minuter på att fixa fram de perfekta bryn med hjälp av highligters och concealers. Eller så finns snabb-varianten. Snabb-varianten är för oss som tycker att brynen är det tråkigaste i hela sminkritualen och vill få det överstökat fort. Det här är en guide i den senare av det två.

Jag har tre olika favoriter som gör ”åhh nu måste jag få brynen att se okej ut också” processen lite enklare. Först ut en penna. Mer specifikt Macs Browpen. Varför är denna bättre än en vanlig ögonbrynspenna frågar du? Åh vad glad jag blir att du frågar. Jo, den är självvässande. Aldrig mer behöver du leta efter en pennvässare på morgonen när du har tio minuter kvar att göra dig i ordning innan bussen går. Om inte det är ett LIFE HACK vet jag inte vad som är.

Känner man att man snabbt vill ge lite mer definition till brynen kan man köra på en skugga. För snabbt proffsiga bryn välj en skugga, så som Anastasias Brow Powder Duo, som innehåller två olika färger. Brynen är naturligt ljusare närmast näsan och för en mer realistisk look kan man lägga den ljusa skugga längst in och sen fortsätta med den mörkare mot slutet av brynen.

Vill man att brynen ska få lite mer stadga i sig, samtidigt som man vill fylla i och forma dom har Loreal nyligen släppt en riktigt hit: Paradise Pomade. Gelfärgen gör att brynen inte förlorar formen under dagen. Är detta den produkt som jag använder på mina bryn varje dag? Ja, det är det!

För dig som är ute efter en gnutta färg och lite bättre form på brynen finns ögonbryns gel. Nars har till exempel sin brow gel som kommer i en mängd olika färger. Allt du gör är att du borstar igenom gelen genom brynen och vips har dom fått en lite snyggare färg och form. Rekord snabbt!

Sist men inte minst, har jag ett litet tips på hur man snabbt kan få sina naturliga bryn att se lite bättre ut, utan att behöva fylla i dom eller göra något annat smink-igt. Börja med att borsta upp brynen mot pannan. Sen tar du försiktigt en sax och klipper det hår som sticker upp för mycket. När du sedan borstar tillbaka brynen kommer du ha lite mer välpolerade bryn utan att bli av med själva fullheten (är det ett ord). Men a word of warning: försiktighet med saxen krävs. Hur konstigt det än är med bryn är dom ganska bra att ha kvar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..