Sova – en beauty guide

Till dig som läser detta klockan 8 på en torsdagsmorgon, till dig vill jag säga förlåt. Du förtjänar bättre. Du förtjänar solgula kaffe inlägg och ögonkrämer som kyler ned och väcker upp. Med det blir inte alltid som man vill. Jag är ledsen men här kommer ett inlägg som för tankarna tillbaka till John Blund land. Men jag har full förståelse för din smärta och dina grusiga ögon.

Hallåååå kan du komma till ämnet snart? Sorry. Ja. Ämnet. Sovprodukter. Just det!

Jag har några sovprodukter jag älskar som jag vill tipsa om. Är inte hela hudvårdsrutinen man gör på kvällen sovprodukter kanske ni nu frågar? Men det här är produkter som på ett eller annat sätt är mer kopplat till att sova eller att sova bättre. Ska vi kolla vad jag har med mig? Men usch vad obehagligt det lät. Jag ber återigen om ursäkt.

Vi börjar med två stycken produkter som ger effekt över natten: Cliniques moisture surge mask och Tan-luxe’s overnight tanning oil. Den förstnämnda är en helt grym ansiktsmask att ta till speciellt denna årstid när vädret är all over the place för att se till att huden bibehåller sin fuktbalans. Känner man att man istället för att fuktboosta vill se lite allmänt sommrig ut kan man ge huden en övernatten brun utan sol upplevelse med Sleep oil från Tan-luxe. Låt er inte skrämmas av att det är en brun utan sol för med den här blir det inte fläckigt eller orange. Du vaknar bara med en lätt bronzig glow.

Till dig som är ute efter en riktigt härlig body lotion att smörja in kroppen med innan det är dags att gå och lägga sig säger jag bara: Lush Dream Cream. Vad som gör detta till en perfekt ”innan jag går och lägger mig” produkt är (förutom namnet) att den innehåller kamomill som har en lugnande effekt på hela kroppen.

Har du svårt att sova? Testa att tända ThisWorks Deep sleep doft ljus en stund i sovrummet innan. Doften av kamomill i kombination av lavendel gör även den mest motstridiga sovaren sömnig. Men min personliga favorit är nog ändå The Body Shops sovsprej. Ge kudden några spray innan du går och lägger dig och somna med en härlig nästan citrus-ig doft i näsan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..